Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda en cok parayi atanlarla tutanlar kazanir.
Her takimda boyledir.
Yani forvet ve kaleci...

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

biz elimizdeki cöpleri nasıl gönderecez acaba cok merak ediyorum hele o tarık denen süzme gibileri

Böyle yönetimin ABV başka hiçbir şey söylemiyorum

9 m bonservis 13 m maaş Belhanda'nın Galatasaray'a toplam maliyeti 22 m avro

Bruma 1 yıl daha kalsın bedava gitsin dediğimde herkes bana karşı çıkmıştı öyle saçma sapan paralar harcıycaz ki bu sözüme geleceksiniz

Araplarin yüksekten Süerlig ihalesini almasi, ve Riva ihalesinin iyi fiyattan gitmesi, artik oyunun kurallarini degistirdi. Bu sezon hem vergi yükümüz azaldi, hemde kulübün gelirleri artiyor. Bruma´yi da sattilar...

Su an kulübün 70-80 Milyon avro sadece bonservislere bulabilecek kadar kaynagi var.

Çok doğru noktaya değinmişsiniz, şöyle ki geçmiş senelerde yayın ihalesinden gelen parayla 6-7-8 euro oyuncu alabiliyorken şimdi 1.5 - 2 katına çıkan fiyatlarla 12-16 m euro arası rakamları görmek şaşırtıcı olmaz çünkü ciddi miktarda havuzdan güzel gelirler alacaz bir de rivadan beklenen para 1.5 - 2 katına çıkarsa gerçekten bu paralarla hedefleri büyütmek lazım

Bu Arap futbolcularını Arap takımlara iyi pazarlayabiliyosun. 2 sene oynat aynı fiyata sat belki 1-2 milyon daha kar payı koyarsın ki isimli bi oyuncu sonuçta. Yeter ki burda performans versin

​
[h=1]Sponsorluk, reklam ve hasılat gelirleri[/h]
Eurosport Türkiye ve AA tarafından
02/02/2016 @ 14:02Güncellendi 02/02/2016 @ 14:08

• 5

[h=2]Süper Lig'de mücadele eden kulüpler içinde bilhassa Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın sponsorluk, reklam ve hasılat gelirleri, geçtiğimiz yıllara oranla düşse de gelir hanesinde hatırı sayılır derecede yer bulmakta.[/h]Galatasaray, Seyrantepe'deki stadının ana sponsorluğu için 10 yıllığına Türk Telekom ile 150 milyon dolar karşılığında anlaştı. Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki stadı için Ülker, sarı-lacivertli kulübe 10 yıllık sözleşme karşılığında 90 milyon dolar vermeyi taahhüt etti. Beşiktaş ise yapımı devam eden yeni stadı için Vodafone'dan 15 yıllık toplam 116 milyon dolar alacak.
​

[COLOR=#AAAAAA !important][COLOR=#79BBE9 !important]​

Formaların göğüs, sırt, kol, şort bölümlerinin yanında çoraplara da sponsor bulan kulüpler, sağlık ve ulaşım sponsorları haricinde, reklam ve maç hasılatlarıyla da gelirlerini artırdı.
Geçtiğimiz sezon sponsorluktan Galatasaray 100,5 , Fenerbahçe 39,5 , Beşiktaş 35,4 ve Trabzonspor 7,76 milyon lira gelir elde etti. Maç hasılatları kaleminde ise Galatasaray 52,4, Fenerbahçe 65,9 , Beşiktaş 25,9 ve Trabzonspor da 6,2 milyon kazanç sağladı.
Kulüplerin geçtiğimiz sezon toplam gelirleri ise şöyle:
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]Kulüp[/TD]
[TD="align: center"]Toplam gelir (milyon lira)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Galatasaray[/TD]
[TD="align: center"]437,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Fenerbahçe[/TD]
[TD="align: center"]329,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beşiktaş[/TD]
[TD="align: center"]236,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Trabzonspor[/TD]
[TD="align: center"]155,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

biktirdi sizin su fakir edebiyatiniz arkadas

[/COLOR]

Kiev taraftari bir arkadasimla konustum. Belhanda 10 numarada daha faydali ayrica disiplin sorunlari var. degisikliklerde hocasiyla tartismayi seviyorumus. Ama gününde bir Belhanda büyük maclari dahil kendi basina kazanabilir dedi.

bizim salaklar transfermarkt da belhandanın piyasa değerinin 9 milyon olduğunu görüp 8 milyon vermişlerdir hatta "1 milyon kardayız ehehe" diye sevinmişlerdir

Belhanda'ya verilen para çok ama çok fazla. Faslı oyuncularda disiplin problemi hep vardır.

8-10 bonservis STSL standartlarında 2 tip topçuya verilir

Ya Bruma gibi aldığından daha fazlaya satabileceğin adama

Ya Sneijder-Nani gibi garanti takımı sırtlayacak yıldızlara verirsin

Belhanda'ya şu yaşında kimse o bonservisin yarısını bile vermez zaten maaş desen ayrı bir fiyasko

Galatasaray'ın anasını ağlatma planları tıkır tıkır işliyor ve bu durumdan memnun olan taraftarlar var

Dünyada yetenekli oyuncu sayısı çok az. Sivrilenleri ise paralı kulüpler kapıp alıyor ki istediğin kadar scout ekibin olsun. Fransa'da,Güney Amerika'da, dünyanın her yerinde nerde sivrilen biri varsa hemen kapışılıyor. Eskisi gibi alamıyorsun bu adamları on paraya. Psv bi adam almış ismi Lozano idi galiba. 14 milyon vermişler. Kıytırık bir takımdan almışlar bide. Artık eskisi gibi değil. Başakşehir bile Cengiz için 15 milyon istiyor.

Beyler sayfa sayfa Belhandanın maliyeti konuşulmuş, peki bu adam geldi mi gerçekten?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder de Sneijder

Sneijder'i en cok severlerden biriyim ama gercekleri yazmaktan da kacinmam, 2 yildir bir bok yaptigi yok, kilolu, en son bize hangi mac kazandirdi diye sorsam bilmezsiniz, size kalsa sneijder'in sozlezmesini 2 yil daha uzatirsiniz

Hem sneijder hem selcuk gitmeli, bu ikili kaldigi surece temposuz futbol izlemeye devam, net.

Yahu gençler bu kulüp yıllık 120 trilyon bankaya ödüyordu faiz olarak abicim bırakın Belhanda'ya Gomis'e gitsin Tarık'a Veysel'e gideceğine..

8milyona rahat 2 tas gibi oyuncu alirsin, scout ekibi ne gune duruyor, ha guney amerikadan oyuncu alirsan o baska

Su an ilgilendigimiz oyuncularin hepsi takima katki saglar

Clichy, Tete, Imbula, Gomis, Belhanda, Kucka, Acerbi, Maicon

Forum'da belhanda'ya cop muamelesi yapiliyor, tamam verilen paralar cok fazla, o parayla daha iyi oyuncu alirsin kabul, ona lafim yok zaten, ama oyuncuya cop demek ne kadar dogru? Tudor belhanda'yi sneijder'in yerine aliniyor, ki ali naci boyle dedi + sneijder'i ilk 11de dusunmuyormus

Forum'da bazi uyeler brezilyalilarin yorumlarini okuyup maicon'a cop dediler

Tete ajax'da bu sezon az oynadi bize yaramaz dediler

Bizim taraftar gibisi dunyada yoktur herhalde

Once neden iyi oyuncu almiyoruz derler
Iyi oyuncu ile adimiz anilir, cop derler
Iyi oyuncu ile anlasiriz, maliyeti cok fazla derler

Birseyi de begenin yaw

Taş gibi oyuncu demek karşılığında %100 fayda alacağından emin olduğun oyuncudur Yusuf. Scout transferi tutabilir de tutmayabilir de. Onun adaptasyon sorunu olur başka bir şey olur vs...

Ben zaten Belhanda transferine karşı olmadığımı da yazdım sonrasında bana söyleme şimdi hiçbir şeyi beğenmiyorsun diye :DD Bence de ismi geçen futbolcular gayet sağlam. Keşke alabilsek hepsini.

Ben Belhanda transferine de kesinlikle karşı değilim bu arada, adam saf yetenek. Muhakkak faydalı olacaktır. Benim kafamı maliyetinden çok adamın süreksizliği, disiplin eksikliği kurcalıyor.

Ama sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış ve tam olarak nerede oynatacağımızı kestiremediğimiz bir adam için 8 milyon bonservis + 3 milyon yıllık sözleşme yapılırsa millet illa ki soracak bu nedir diye. Yarın yönetim çıkıp para bitti bütçemiz bu kadardı der ve adam gibi 2 orta saha almazsa sen o zaman gör tepkiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt