Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma olayı tamamem oyuncuyla alakalı adam gideceğim diye tutturdu
Aysal diğerlerinin dursunu indirmek istemesinin riva arazisinin getirdiği rahatlık
Şimdi eli güçlü biziz 1 2 yıla banka borçları bittiğinde faiz sarmalı kalktığında gelirlerin üstündeki ipotekler kalkınca başkan adayları sıraya geçer
Gerçekten riva çok güzel iş çıkardık

Son düzenleme:
Dünyada yetenekli oyuncu sayısı çok az. Sivrilenleri ise paralı kulüpler kapıp alıyor ki istediğin kadar scout ekibin olsun. Fransa'da,Güney Amerika'da, dünyanın her yerinde nerde sivrilen biri varsa hemen kapışılıyor. Eskisi gibi alamıyorsun bu adamları on paraya. Psv bi adam almış ismi Lozano idi galiba. 14 milyon vermişler. Kıytırık bir takımdan almışlar bide. Artık eskisi gibi değil. Başakşehir bile Cengiz için 15 milyon istiyor.

emre mor için danimarka takımı bizden tam 8 milyon euro istemişti daha adı sanı duyulmamış milli takımda bile yoktu henüz kendi a takımında oynamıyordu.

Belhanda daha ucuza alinabilirmiydi, bir yillik sözlesmesi kalmisken ? Eger transfer icin son günleri beklerse illaki düsecektir o ücret... Transferleri erken bitirmek, genelde daha pahaliya patlar. O yüzden transferler hep gecikir her sene.

Ama sunu da yazayim. Belhanda cok iyi bir sezon gecirdi Fransa´da, bunu bir nevi ignore ediyorsunuz. Ayni zamanda agresif, atletik ve teknik kapasitesi cok yüksek bir adam, yani tam Süperlig icin bicilmis kaftan bir futbolcu.

Olay bir nevi de hoca da bitiyor, Tudor Belhan´dayi cok önemli bir silaha evirebilir. Bruma ile sorun yasadi, ama Bruma cocuk, zaten cocuk gibi davrandi. Belhanda ise adam ama sorunlu. Saygi duyacaktir Tudor gibi sert, boylu postlu bir adama.

Transferleri ben yapsam bu paralari vermem. Ama Elano´ya benzer paralar verdik zamaninda, ve ben olsam net olarak o parayi Manchester City´nin bankosu olarak bile gelse Elano´ya degil, Belhanda icin kullanirim.

Transfer yaparken, oyuncularin tarzlarina da biraz bakmak lazim.

Belhanda Fransa gibi zor bi ligde oynadığı takımları hep üst sıralara taşıdı ki Montpellier şampiyon oldu. Tek başına yapmadı belki bunu ama büyük payı var

Belhanda daha ucuza alinabilirmiydi, bir yillik sözlesmesi kalmisken ? Eger transfer icin son günleri beklerse illaki düsecektir o ücret... Transferleri erken bitirmek, genelde daha pahaliya patlar. O yüzden transferler hep gecikir her sene.

Ama sunu da yazayim. Belhanda cok iyi bir sezon gecirdi Fransa´da, bunu bir nevi ignore ediyorsunuz. Ayni zamanda agresif, atletik ve teknik kapasitesi cok yüksek bir adam, yani tam Süperlig icin bicilmis kaftan bir futbolcu.

Olay bir nevi de hoca da bitiyor, Tudor Belhan´dayi cok önemli bir silaha evirebilir. Bruma ile sorun yasadi, ama Bruma cocuk, zaten cocuk gibi davrandi. Belhanda ise adam ama sorunlu. Saygi duyacaktir Tudor gibi sert, boylu postlu bir adama.

Transferleri ben yapsam bu paralari vermem. Ama Elano´ya benzer paralar verdik zamaninda, ve ben olsam net olarak o parayi Manchester City´nin bankosu olarak bile gelse Elano´ya degil, Belhanda icin kullanirim.

Transfer yaparken, oyuncularin tarzlarina da biraz bakmak lazim.

yorumlarini cok begeniyorum adem kardesim

belhanda yıllık 2,5 dendi.3ü her zamanki gibi abartmış nontvspor

Maliyet yüksek ama bence 3 sene sonra okutmak istesek Belhanda'yı aynı miktara satabiliriz Arap liglerine yada Çin'e

Belki 1-2 aşağısı olur ama çok zarar etmeyiz

O kadar da gömülecek bir oyuncu değil aksine ben çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Adem Büyük seviyesine çektiniz herifi resmen :D

Taş gibi oyuncu demek karşılığında %100 fayda alacağından emin olduğun oyuncudur Yusuf. Scout transferi tutabilir de tutmayabilir de. Onun adaptasyon sorunu olur başka bir şey olur vs...

Ben zaten Belhanda transferine karşı olmadığımı da yazdım sonrasında bana söyleme şimdi hiçbir şeyi beğenmiyorsun diye :DD Bence de ismi geçen futbolcular gayet sağlam. Keşke alabilsek hepsini.

Ama sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış ve tam olarak nerede oynatacağımızı kestiremediğimiz bir adam için 8 milyon bonservis + 3 milyon yıllık sözleşme yapılırsa millet illa ki soracak bu nedir diye. Yarın yönetim çıkıp para bitti bütçemiz bu kadardı der ve adam gibi 2 orta saha almazsa sen o zaman gör tepkiyi.

Yok ozellikle sana demedim zaten, 10-15 sayfa geriye git, maicon'u mustafa yumlu, belhanda'yi emre akbaba yaptilar.

Verilen paralar cok fazla da ne yapalim, en azindan tariklara donklara cavandalara harcamiyoruz, kaliteli oyuncu aliyoruz

Bu sezon belhanda nice'in banko oyuncusuydu

Gomis ligde 20 gol atti

Biliyorum bu yazdigima simdi muhtemelen dolu alinti yapan ve katilmayan adam olacak ama gözlemlerime göre Sneijderin gitmesini en cok isteyen adamlarin hemen hemen hepsi yani büyük bir cogunlugu burada "Terimci" diye tabirlenen kisiler.

Saldiranlar olmadan söyleyeyim ben Sneijder ölene kadar kalsin demiyorum. Sneijderin yerine iyi bir kaliteli adam alinmayacaksa kendisinin eksikligini dolduramayacaksak ve takimdaki diger cöpler gitmeyecekse hic gerek yok kalsin diyorum. Kökten temizlik yapilacaksa sesim cikmaz ama öte yandan bu adamin takimin en büyük sorunu olarak gören ve lanse eden kisilere de kusura bakmayin kicimla gülerim sadece.

Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. Melo da ayni pisligi yasadik Sneijder de de yasariz sorun yok insanlar akillanmadikca böyle devam ederiz.

Emre Colakin degerini 20 milyona biçen bir piyasadan bahsediyoruz. Neymis efendim belhandanin bonservisi cok ucuk Aman Bu baski altinda neler yapar.

Bafétimbi Gomis‏ @BafGomis
Staying healthy ...

DCwm96sXkAAF4Qw.jpg

Gomis'in Fransa'daki 4 sezonu;
-Marsilya 16/17: 21 gol, 4 asist
-Lyon 13/14: 22 gol, 4 asist
12/13: 21 gol, 6 asist
11/12: 25 gol, 3 asist.

Gomis'in bonservissiz transfer olduğu Swansea'deki 2 sezonu;
2014/2015 Sezonu: 36 maç, 10 gol, 3 asist.
2015/2016 Sezonu: 35 maç, 7 gol.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maliyet yüksek ama bence 3 sene sonra okutmak istesek Belhanda'yı aynı miktara satabiliriz Arap liglerine yada Çin'e

Belki 1-2 aşağısı olur ama çok zarar etmeyiz

O kadar da gömülecek bir oyuncu değil aksine ben çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Adem Büyük seviyesine çektiniz herifi resmen :D

Vallah su "elimizde patlamaz satariz sonra" lafina da bitiyorum. Bizim gibi futbolcu satma özürlüsü bir kulüp yoktur bu dünyada.

Sartlar ne olursa olsun satamiyoruz oyuncu moyuncu. Bu yüzden de kusura bakma ama nah okuturuz 3 sene sonra Araplara Cin'e falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt