Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Edin Visca için Başakşehir'e €2M + Yusuf Erdoğan + Muhammet Demir ve Musa Nizam'ı teklif etti. [beIN Sports]

Belhanda daha ucuza alinabilirmiydi, bir yillik sözlesmesi kalmisken ? Eger transfer icin son günleri beklerse illaki düsecektir o ücret... Transferleri erken bitirmek, genelde daha pahaliya patlar. O yüzden transferler hep gecikir her sene.
Bu mantık doğru olsaydı her transfer sezonu sonunda oynatamadığımız dandik dundik adamlar alınmazdı. Millet keriz mi hemen imzayı bastırıyor? İyi oyuncu kapılır ve bırakılacağı fiyat az aşağı az yukarı aynıdır istersen 10 ay kapısında bekle..

Biliyorum bu yazdigima simdi muhtemelen dolu alinti yapan ve katilmayan adam olacak ama gözlemlerime göre Sneijderin gitmesini en cok isteyen adamlarin hemen hemen hepsi yani büyük bir cogunlugu burada "Terimci" diye tabirlenen kisiler.

Saldiranlar olmadan söyleyeyim ben Sneijder ölene kadar kalsin demiyorum. Sneijderin yerine iyi bir kaliteli adam alinmayacaksa kendisinin eksikligini dolduramayacaksak ve takimdaki diger cöpler gitmeyecekse hic gerek yok kalsin diyorum. Kökten temizlik yapilacaksa sesim cikmaz ama öte yandan bu adamin takimin en büyük sorunu olarak gören ve lanse eden kisilere de kusura bakmayin kicimla gülerim sadece.

Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. Melo da ayni pisligi yasadik Sneijder de de yasariz sorun yok insanlar akillanmadikca böyle devam ederiz.

ağlama lan bebe

tudor belhandayı bu kadar istediğine ve bu transferin bu kadar erken yapıldığına göre sneijdere bak yerine adam aldık istersen gidebilirsin yani mesajı vermek istiyorlar. melo gibi sneijderde gönderilecek bunu görüyorum. ben sneijder gidip belhanda gelmesine sıcak bakmıyorum durum bu yani terimcilere bok atacağına avatarına koyduğun yağlı surata söv adilik de yapma

Gomis'in Fransa'daki 4 sezonu;
-Marsilya 16/17: 21 gol, 4 asist
-Lyon 13/14: 22 gol, 4 asist
12/13: 21 gol, 6 asist
11/12: 25 gol, 3 asist.

Gomis'in bonservissiz transfer olduğu Swansea'deki 2 sezonu;
2014/2015 Sezonu: 36 maç, 10 gol, 3 asist.
2015/2016 Sezonu: 35 maç, 7 gol.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kendisi ortalama bir oyuncu arkamda benimde it gibi assist yapan takım olsun bende atarım(marsilya), olmadı mı atamam(swansea)

Transfer 6.5 arti primdir.sampiyon olduktan sonra odenecek 1.5m prim de kusura bakmayin umrumuzda olmaz buyursun gelsin belhanda.

Zamanında amrabata 8 m euro verdiğimize göre belhanda için olan miktar gayet normal :oley:

Bu böyle gelmis böyle gider,fener pahali Transfer yapinca parayi basip alir denilir,Galatasaray yaptiginda battik bittik komisyon

Gomis'in Fransa'daki 4 sezonu;
-Marsilya 16/17: 21 gol, 4 asist
-Lyon 13/14: 22 gol, 4 asist
12/13: 21 gol, 6 asist
11/12: 25 gol, 3 asist.

Gomis'in bonservissiz transfer olduğu Swansea'deki 2 sezonu;
2014/2015 Sezonu: 36 maç, 10 gol, 3 asist.
2015/2016 Sezonu: 35 maç, 7 gol.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamin bonservisi konusulmuyor ama. 2.5-3 ve eminim Bu istatistiklerin üstüne bile koyar Bu ülkede

ağlama lan bebe

tudor belhandayı bu kadar istediğine ve bu transferin bu kadar erken yapıldığına göre sneijdere bak yerine adam aldık istersen gidebilirsin yani mesajı vermek istiyorlar. melo gibi sneijderde gönderilecek bunu görüyorum. ben sneijder gidip belhanda gelmesine sıcak bakmıyorum durum bu yani terimcilere bok atacağına avatarına koyduğun yağlı surata söv adilik de yapma

"Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. "

Varan 1.

Sirada Adem var, Sarper var, Engin Sisman var. Recep de olabilir. Bir de ismini yazmak istemedigim ama sivri zekali biri olabilir.

kendisi ortalama bir oyuncu arkamda benimde it gibi assist yapan takım olsun bende atarım(marsilya), olmadı mı atamam(swansea)

Onunla alakali oldugunu sanmiyorum..epl de ortalama 6 7 gol atan adam burda 2 kati atiyor.zor bir lig elmander i adebayoru goruyoruz..hatta championshipten gelen rodellega filan ortada..epl de attiginin 2 katini atiyorlar tr de

Vallah su "elimizde patlamaz satariz sonra" lafina da bitiyorum. Bizim gibi futbolcu satma özürlüsü bir kulüp yoktur bu dünyada.

Sartlar ne olursa olsun satamiyoruz oyuncu moyuncu. Bu yüzden de kusura bakma ama nah okuturuz 3 sene sonra Araplara Cin'e falan.
Satmak istersek diyorum

Oyuncunun piyasası aşağı yukarı aynı kalır bana göre ve artabilirde

Yönetimler satabilirler satamazlar orasını bilemem.

Lig farkı göze çarpıyor PL sonuçta. Burda rahat atar yani.
Swansea kısır bir takim bide, ayni zamanda o dönemler de yaşadığı sakatliklarda etkili bunda. PL'de 20-25 atacak bi topcu degil tabi

Lig farkı göze çarpıyor PL sonuçta. Burda rahat atar yani.
Swansea kısır bir takim bide, ayni zamanda o dönemler de yaşadığı sakatliklarda etkili bunda. PL'de 20-25 atacak bi topcu degil tabi

EPL de 25 gol atan topçunun bizle adı bile geçmezdi bize bırakmazlardı :D :D

ağlama lan bebe

Terim sadece Ardaya koymamış sanırım

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
8 milyona ucuza almisiz
3 milyonda makul

yeterrrrrrr ulaaaaaaaan basliyacagim sizin muhasebenize

paramiz var aliyoruz

Şunu anlayamıyorsunuz, burada verilen parada sıkıntı yok. Bence bu paraları kesinlikle vermeliyiz.
Sorun oyuncu hem mevki anlamında hemde kalite,performans anlamında bu paraları kesinlikle haketmiyor.Yani çok ciddi bir risk ve plansızlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt