Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mantık doğru olsaydı her transfer sezonu sonunda oynatamadığımız dandik dundik adamlar alınmazdı. Millet keriz mi hemen imzayı bastırıyor? İyi oyuncu kapılır ve bırakılacağı fiyat az aşağı az yukarı aynıdır istersen 10 ay kapısında bekle..

Bu bilinen bir gercek... Mantiken de tabiki dogru. Transfer sezonu basinda her takim, ve her oyuncu önce teklifleri alir, ve bekler, nekadar yükseltebilecegine bakar. Istedigi teklif gelmedigi vakit, gidip daha düsük teklifi kabul etmek zorunda kalir.
Normalin üzerinde teklif yapman lazim ki, adam firsati kacirmamak icin kabul etsin.

Bu tabiki satilik listesine olan topcular icin gecerlidir. Transfer borsasinda kapis kapis kapisilan, ve avrupada kulübü transfere tok göz ile bakan bir kulüpten, hic bir türk takimi kolay kolay topcu alamaz zaten.

Albert Riera‏Onaylanmış hesap @11RIERA11 21 dk.
En buena compañia... @1_Muslera_25 #friends #welcome #home #mallorca
DCxn0OZXUAAga6o.jpg

Tarık Ç'ye 5 verdik biz Amkarbata 8 Serkan Aykut'a 8-9 verdik daha ötesi var mı ya?
3 lere 4 lere alınanlar ortada, o fiyatlara iyi oyuncu kimse bırakmaz. Tabiki de 8-10 verilecek.

Öemli olan 3 4 lerle tonla oyuncu alıp sezonu hüsranla kapatıp 100lerce milyonluk borç yapmak değil, akıllıca mühendislik yapta sen 50 harca 60 harca bonservise, kupalar ve başarılar gelince kat kat fazlasını kazanıyorsun zaten, üstelik başarılı kadrodan da oyuncu satmak o denli kolay..

Niye geçmesin Drogba gibi son sözleşmesini yapacak adam bulmak zor değil ya veya RVP gibi futbolu kafasinda bitirmiş bi adam. Para her şeyin kapısını açar :)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogba çine gitmeden önce alamayabilirdik çünkü piyasası vardı ama çinden sonra avrupaya dönecek olması ve CL fırsatından dolayı rahatlıkla bitirdik zaten ondan sonra başka da adam gibi forvet alamadık

Serdarlara erenlere 4 5 milyon veren bi kulüp olduğumuzu dışardaki kulüplerin yöneticilerife anliyor oyuncularin menajerlerife maaş verirken en az 2m eurodan başladığımızı biliyor. Sonuç bu. Kimse ucuza satmaz bize. Bizi dış medya falan burayi katar bizide en zengini gibi görüyor dolayisiyla bize çekilen fiyatlarda bu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogba çine gitmeden önce alamayabilirdik çünkü piyasası vardı ama çinden sonra avrupaya dönecek olması ve CL fırsatından dolayı rahatlıkla bitirdik zaten ondan sonra başka da adam gibi forvet alamadık
Inşallah alırız bakalım Gomis işe yarar 2 sene götürur

adilik yapıyor sanki ben gönderiyorum sneijderi, git avatarındaki yağlı surata söv. bizim terim adice kovulurken çektiklerimizi kimse unutmasın haddini bilecek can efendi işkembeden sallayamazsın öyle

Karşı tarafı anlamak yerine bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyor işte

Son 2 sene mağarada yaşamamış herkes Sneijderin gönderilmesini isteyenleri az çok anlayabilir

Bir sürü Terimle alakası olmayanlar da Sneijderin gönderilmesini istiyor, ama sanırım işine gelmiyor.

Yazık

"Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. "

Varan 1.

Sirada Adem var, Sarper var, Engin Sisman var. Recep de olabilir. Bir de ismini yazmak istemedigim ama sivri zekali biri olabilir.

can böyle boş postlarına cevap yazmıyorum biliyorsun. Arzularsan yazarım hem bilgi sahibi olursun az çok. Ayrıca Belhanda sneijder in yerine alınmıyor ARTIK SNEİJDERSİZ YANİ 10 NUMARASIZ KADRO KURUYORUZ ÖYLE DEĞERLENDİR BİR DE!

can böyle boş postlarına cevap yazmıyorum biliyorsun. Arzularsan yazarım hem bilgi sahibi olursun az çok. Ayrıca Belhanda sneijder in yerine alınmıyor ARTIK SNEİJDERSİZ YANİ 10 NUMARASIZ KADRO KURUYORUZ ÖYLE DEĞERLENDİR BİR DE!

Biraz daha büyük yazmalisin, göremiyorum yoksa.

Transferler de bile mutlu olamaz hale geldik gerçekten bu 2 senede kaybettiğimiz maddi şeyleri geçtim manevi boyutu çok daha ağır oldu

@ac_yaycili

TRANSFER

Yeni öğrendim çok çok iyi bir transfer hamlesi:Edin Visca -----> Galatasaray
Görüşmeler sürüyormuş...

Amrabattan ne farki olur Edin Visca gelirse?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Bu bilinen bir gercek... Mantiken de tabiki dogru. Transfer sezonu basinda her takim, ve her oyuncu önce teklifleri alir, ve bekler, nekadar yükseltebilecegine bakar. Istedigi teklif gelmedigi vakit, gidip daha düsük teklifi kabul etmek zorunda kalir.
Normalin üzerinde teklif yapman lazim ki, adam firsati kacirmamak icin kabul etsin.

Bu tabiki satilik listesine olan topcular icin gecerlidir. Transfer borsasinda kapis kapis kapisilan, ve avrupada kulübü transfere tok göz ile bakan bir kulüpten, hic bir türk takimi kolay kolay topcu alamaz zaten.

Takımla birlikte sezon başı çalışmaları, adaptasyon sisteme uyumu vs göz önüne almaz diyorsun kimse :))

Dostum paran varsa sezon ortasında gelecek seneki topçunu alırsın bu kadar basit. Hele ki acil ihtiyacınsa hiç affetmezsin. O bekleme sadece bizde var ben başka hiç bir takımda görmedim!! Aha sonuçta ortada işte beklemenin sonucu! Transfer piyasasında beklenecek topçu teklif almayan ya da kimsenin dikkat çekmediği adam olur en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt