Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedikleri kadar istesinler Marcelo'ya 10 Oguzhan'a 15 Milyonu. O paralari kimse vermez bunlara.

Yok Lyon Marcelo'yu istiyor haberleri falan da tamamen yalan zaten. Kendi kendilerini kandirip avutup duruyorlar.
Yahu verir vermez ayri bir konu,bak Allah var Belhanda yi izlemisligim de yok.pek zaten.onu da savunmuyorum ama.dikkat edin bonservisi cok olan degil maasi az olan cok daha kolay satiliyor,Sneijder diyoruz ,seviyoruz,tapiliyor tabiri caizse e neden teklif yok arkadas bu adam hala Hollanda milli takiminin da as oyuncusu degil mi?Cunku maasi bes milyon Selcuk satilsin diyoruz aslinda satilirdi neden talibi yok e kardesim adam dort milyon aliyor maaslari az tuatabilsek bonservisler cok bas agritmayacak aslinda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşımıza güzel bir stoper kazandırdık. Benimde yükselenim Beşiktaş olduğu için sevindim.

Çekemeyenler :

images

Biliyorum bu yazdigima simdi muhtemelen dolu alinti yapan ve katilmayan adam olacak ama gözlemlerime göre Sneijderin gitmesini en cok isteyen adamlarin hemen hemen hepsi yani büyük bir cogunlugu burada "Terimci" diye tabirlenen kisiler.

Saldiranlar olmadan söyleyeyim ben Sneijder ölene kadar kalsin demiyorum. Sneijderin yerine iyi bir kaliteli adam alinmayacaksa kendisinin eksikligini dolduramayacaksak ve takimdaki diger cöpler gitmeyecekse hic gerek yok kalsin diyorum. Kökten temizlik yapilacaksa sesim cikmaz ama öte yandan bu adamin takimin en büyük sorunu olarak gören ve lanse eden kisilere de kusura bakmayin kicimla gülerim sadece.

Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. Melo da ayni pisligi yasadik Sneijder de de yasariz sorun yok insanlar akillanmadikca böyle devam ederiz.

Kalsın diyenler de Aysalcılar ona bakarsan.Terimci olmak niye ayıp bir şeymiş gibi lanse ediliyor ayriyeten?

Sneijder var da ne oldu,2 senedir ligde ilk 3 dışıyız.Hayır giderse ölüp biteriz deniyor e adam varken tablo bu.Ben Sneijder konusuna duygusal yaklaşıldığını,tamamen kariyerine veya bizdeki geçmişine dayanarak kalsın dendiğini düşünüyorum.Son 2 yılki performansıyla kimse kalsın demez yoksa.

Ben.ne zaman seyahate ciksam transfer oluyordu önceleri(Keita,Elano,Sneijder,Drogba,Mancini,Melo),yarin ve persembe is seyahatine cikiyorum du bakalim ne olacak

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen böyle diyince aklıma direk bu geldi renktaş

YouTube

Mümkünse sende bir zahmet burayı terkediver de transferler gelsin o zaman :)

Edin Visca son 4 yılda 1 lig maçı bile kaçırmadı. Ne ceza, ne sakatlık. Yani bize uymaz...

4 yıllık gol*assist sayısı 71. Bu maçların bir kısmında bek oynadı.

Son düzenleme:
Sneijder kesin olarak yollanıyor.

Buraya sürekli yazıp transfer bekleyen asalaklar memnun olacaktır.

Dursun yalakası çok forumda.

yeni sezon antrenman ürünleri güzelmiş

Son düzenleme:
Kalsın diyenler de Aysalcılar ona bakarsan.Terimci olmak niye ayıp bir şeymiş gibi lanse ediliyor ayriyeten?

Sneijder var da ne oldu,2 senedir ligde ilk 3 dışıyız.Hayır giderse ölüp biteriz deniyor e adam varken tablo bu.Ben Sneijder konusuna duygusal yaklaşıldığını,tamamen kariyerine veya bizdeki geçmişine dayanarak kalsın dendiğini düşünüyorum.Son 2 yılki performansıyla kimse kalsın demez yoksa.

Ayip birseymis gibi lanse etmiyorum. Gözlemlerim bu yönde dedim. Ister kabullen ister kabullenme, bir takinti var Sneijdere karsi Terim döneminden kalma.

Takim mi var yahu ortada 2 senedir. Ön liberomuz yok, forvetin birisi ancak havadan is yapiyor, digeri aylar önce satildi kasmiyor maclarda. Sorunlar say say bitmiyor ama herkes Sneijder odakli hep. Futbolun takim oyunu oldugunu unutuyor herkes, olaganüstü isler bekliyorlar Sneijder den sanki geri kalan herkes isini yapiyormus gibi.

O gidince hersey cözülecek mis gibi konusuyorsunuz hep. Ne degisecek yahu ne degisecek.

-----------------------muslera--------------------

Juanfran-------serdar-------maicon------Clichy

------------Selçuk----------kuçka---------------

-----Yasin---------sneijder-------belhanda------

-----------------------Gomis-----------------------

----------------------muslera-------------------------

--------ahmet----------maicon------------serdar---------

-----juanfran-------selçuk---------kuçka-------clichy------

-----------sneijder---------gomis--------belhanda----------

Transferler hangi oyun sistemine göre yapılıyor belli değil. Yani bellidir de biz bilmiyoruz.
Her iki sistemde bunların yapacağı transferlerle kurulacak kadrolar yukarıdaki gibi olur.

Onun dışında şu takımın başında gerçekten adam gibi( klübüne bağlı ,hırslı ,işi bilen) başkan ve yöneticiler olsa, hazır maddi anlamda diğer klüplere göre daha rahat olduğumuz şu dönemde çok ciddi hamleler yapılırdı. Ve şampiyonluğun en büyük adayı olurduk. Ama başımızdaki adamlarla buna tudorda dahil işimiz zor.

İnşallah ben yanılırım da transferde çok doğru hamleler yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt