- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Semih Kaya:
- 2017-2018 sezonu için 1.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
:crushed:
Koray 1 milyon
Ahmet 900 bin
Semih 1.8
Hakan 1.2
Serdar 2
çok fazla tutarsızlık var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Kaya:
- 2017-2018 sezonu için 1.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
:crushed:
Yedeklere bak
Semih 1 .8
Eren 2
Serdar 2
Hakan 2
Mancini hocam olsaydı keşke gitmeseydi yav.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 yıl portoda oynayan adam nasıl servet oluyor ya anlamıyorum. Bence sao paulo takım olarak kötü durumda adam da düşmüştür formu. Beşiktaş küme düşen takımdan stoper aldı marcelo ama iyi takıma gelince kendini buldu. Ben ümitliyim maicondan bence tam aradığımız adam çok tecrübeli, hava toplarında etkili, agresifbu maicon hakkinda sattik diye gobek atiyormus sao paulo'lular twitter'da falan. yazdiklarina gore servetin brazilya subesini almisiz. var mi bu elemani canli izleyen. yoksa bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis hesabi biri iyi dedi digerleri de youtube dan izleyip super stoper mi diyor
niye sübyanci![]()
İsabet olur vallaha acıyorum o paraya.Belhanda : Transfer gelişmelerinden haberim yok şu an tatildeyim , haftaya kampa katılacağım.