Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandanın fm proflini paylaşacağım birazdan. takipte kalın.

not = oyun orji.

Bu parayı Belhanda ya vereceğine Abubakar a ver 1 taşla 10 kuş ve tinerci vur.

Dynamo Kiev'li yöneticiler Belhanda'yı nasıl kitledik ama diyerek keyif purosu içiyorlardır

Ben muhasebeci veya maliyeci degilim, taraftarım. Çokta şeyimde kaça aldıkları. Takımda bırak çalım atmayı dogru dürüst yürüyebilen topcu yok. Belhanda'ya burun kıvıracak durumda degiliz, çok yetenekli. Hayırlı olsun

7 yıl portoda oynayan adam nasıl servet oluyor ya anlamıyorum. Bence sao paulo takım olarak kötü durumda adam da düşmüştür formu. Beşiktaş küme düşen takımdan stoper aldı marcelo ama iyi takıma gelince kendini buldu. Ben ümitliyim maicondan bence tam aradığımız adam çok tecrübeli, hava toplarında etkili, agresif

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sao paulonun 21 yaşındaki topçusu isyan etmiş geçen,ıslıkladılar diye.maiconun yanında oynayan douglas mı ne baya kötü.tavares ileride çok etkili ama savunmada zayıf.3 lü savunma oynuyolar bi de.

Semih Kaya:

- 2017-2018 sezonu için 1.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret

:crushed:
Unal Aysal büyük baskandi önemli başarılar kazandı, ancak bu Semih ve selcukun bitmeyen sözleşmeleri olunca aklıma hep o geliyor.

Eğer Sneijder veya Selçuk gönderilemeyecekse (bana göre ikisi de gitmeli) bu iki oyuncu kesinlikle aynı anda sahada bulunmamalı. Biri sahadaysa biri kulübede hatta tribünde oturmalı. Tudor buna göre plan yapmalı.

WQ9WJ8.png

G02bdZ.png

ulan belhanda inşallah gösterirsin kendini.ya hepten çakılcan ya da çıkıcan

Rivayi kırdırmak yerine taksite mı bağladılar:) Normalde 6.5a biterdi peşin olsa bence belhanda transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt