Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen ile tümer birlikte oynar mı out
şirayder ve belhanda birlikte oynar mı in

h.o yepyeni bi krizimiz oldu.

Belhanda-Sneijder-Gomis bitirici bir hücum hattı olacak bu sene. Yeter ki arkayı sağlam tutalım. Ortasaha ve stoperler kritik.

64g2onol.png

Birinin forveti Eren diğerinin Balotelli idi :red:

Evet belhanda transferi de bittigine gore artik arrivederci sneijder diyebilirmiyiz

Belhanda hırslı agresif bir oyuncu. Öyle bizim yerliler gibi sahada vurdumduymaz ruh gibi dolaşmaz. Bu bile çok büyük bir +, takım kimyasını çok olumlu etkiler

Ayrıca daha 27 yaşında kendisi

Orta sahaya*dinamizm kazandırır, daha yüksek tempoyla oynamamızı sağlar

Selçuk De Y ve Sneijder gibi 30u geçmiş veteranları görmekten bıktım artık. Gençleşme şart

Belhanda için astronomik rakamlar soyleniyor. Bonservis + bonus + manajer parası = 10m€ gibi.. Delirmemek elde değil.. Bu kulube ihanettir. İnsallah gelmez..

Sneijder'in bonservissiz yollanacagı soyleniyor. İhanettir.

Yapmayın etmeyin agalar, beyler.. Hacı agalar gibi para sacacaksak, elimizdeki degerleri bedeva yollayacaksak 1 değil, 10 Riva olsa borçlar bitmez..

Kiev fena kitledi Belhanda'yı. Ulan bununla senelik 3 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacağına, Lens ile senelik 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayın yine aynı hesaba gelecek. Üstelik Lens için bu kadar bonserviste verilmeyecek.

8 milyon euro yağlı kazık bi de 3m avro yıllık diyolar yüzyılın kazığı

Sezonun genelinde sol cizgide oynamis bir adam la 10 numara da oynamis bir adami karsilastirmak da aspor'a yakisirdi zaten.

Hay lensinize yaw

Adam ligin ikinci yarisinda hayalet gibi oynadi

+ yillik 4m istiyor

Bu 8'i Vida'ya, Acerbi'ye veya türevlerine versinler helal-i hoş olsun diyelim. Belhanda için bu miktarı vermek alenen şerefsizliktir.

Sneijder mutlaka kalmali,yeni sözlesme icin iyi hazirlanacaktir,formda fit Sneijderin yerini kimse dolduramaz,gecen sezon rezil oynadi diyenlere katiliyorum ama

Snijder ve Belhanda niye kıyaslanır anlamıyorum. İkisi de bizim oyuncumuz değil mi? Bırakın rakip takım taraftarları kıyaslasın. Yoksa siz rakip taraftarlardanmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt