Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Gomis transferi ise imzaya kaldı. Belhanda ve Gomis transferleri kiralık sözleşmeleri gereği 30 Haziran'da açıklanacak. (beIN SPORTS)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski diye biri de vardı conveniently unuttuğun üzere
biri fransa ligi diğeri süper lig
biri sol kanat diğeri 10# etc
Podolski diye biri de vardı conveniently unuttuğun üzere
biri fransa ligi diğeri süper lig
biri sol kanat diğeri 10# etc
Snijder ve Belhanda niye kıyaslanır anlamıyorum. İkisi de bizim oyuncumuz değil mi? Bırakın rakip takım taraftarları kıyaslasın. Yoksa siz rakip taraftarlardanmısınız?
forvet arkası oynatsan oynamaz
sol kanat oynatsan oynamaz
ne oynatacaz yev
İstatistikler de bir yana eğer Belhanda alınıp Sneijder yollanacaksa büyük saçmalık bence. ELinde olan daha iyiyi bonservisiyle alacağın 1-2 gömlek altıyla değiştirmek anlamlı değil.
Beraber oynayacaklarsa lafım yok tabi.
Mancini oynattığı oyunla falan gayet basariliydi son zamandaki tdlere göre,bos yere sallamayalim. Deplasmanlarda kötüydük bi. Herşeyi de hocaya bağlamak olmaz bu tip şeylerde. Uzun zamandir öyle güzel futbol görmedim benniye, her deplasman 4 yemeyi seyretmeyi mi özledin kardeş???

Saçma Sneijder bir sene daha bizimle. Sezon sonunda durum göre imza atılır veya serbest kalır. Satılık gazetecilere kanmayın.Sneijder'in yerine Belhanda'yı düşünenler var.
Mancini oynattığı oyunla falan gayet basariliydi son zamandaki tdlere göre,bos yere sallamayalim. Deplasmanlarda kötüydük bi. Herşeyi de hocaya bağlamak olmaz bu tip şeylerde. Uzun zamandir öyle güzel futbol görmedim ben
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dinamo kievi mi satın almisiz?