Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ched hicbirzaman iyi stoper olmadı en iyi defans secildigi dönemde bile hep savruk oynuyordu teknigi hep onu ön plana cıkardı

ve chedi ön plana o dönemde marco basa cıkardı adam tam lider kaya gibi stoper chedin bütün acıklarını kapatıyordu lille izleyenler bilir zaten bizim icin alınabilecek en yanlıs adamdı ched
dediklerin tamamen doğru ama ben Ched harika stoper demedim kötü stoper değil dedim

Şöyle düşünün 40 bin kombine satılsa ortalama 1.500 TL olsa yaklaşık olarak 60.000.000 TL yapar = 15.000.000 Euro olur bi o kadar da loca geliri olsa 30.000.000 Euro yapar
En basiti geçen sene 15 bin ortalama oynuyorduk bu sene kurulacak takım maliyeti stadyumdan bile çıkarılabilir önemli olan doğru ve hırslı takım kurulması
Ben o kadar ümitsiz değilim büyük kulüpler o paraları doğru kullanırsa çıkarabilir şimdi ye kadar da doğru hamleler geliyor kombine + forma satışları o boşluğu kapatır umarım başarılı oluruz ve üstüne CL gelirini de ekleriz

Serdar'ın sakatlanmayacağını bilsem 2.stopere verilecek para merkez orta sahaya gömülsün derim tereddütsüz :)

Maicon-Serdar ligde çözer işi avrupada da iyi oynarlar bence

Hırvatistan maçında da rakip sürekli boğmasına rağmen Serdar çok iyiydi, Fener maçında hata yapana kadar tek ayakta duran oyuncumuzdu

Serdar'da ki sorun sakatlık inşallah bundan sonra sakatlanmaz. Sakatlık sorunu yaşamazsa önemli katkı verir bence

bazı kadınllar vardır ya adamı cenesiyle yer bitirir.bizim taraftar öyle biraz.ne yapsan memnun edemiyosun...

Kesinlikle

Sebebi ise kendimizin büyüklüğünü unutmak.

Son zamanlardaki başarısızlık umutsuzluğa sebep oldu ve bu başarısızlığa ramen bize nasıl oyuncu gelir mantığındalar.

Ama unuttukları bişey var Avrupada Türkiye = Galatasaray. Türkiyeden iki takım birini istediğinde ortada Galatasaray varsa galip bellidir.

2000liler geçmişimizi çabuk unutmuş...

@10Goeki 29 sn.30 saniye önce
Daha fazla
Sneijder'nin menajeri Guido Albers:"Teklifler var ama Sneijder Istanbul ve Galatasaray'i çok seviyor.Ayrilmayi düsünmüyor"

her 3 ayda bir aynı hikaye

Şu Ertan Süzgün sağlam duyumcu mu? Bilen var mı? Menajer Özkan Doğan ile çok yakın arkadaşmış diyorlar.

istediğim kadro şu
Muslera
Juanfran/Linnes
Maicon/Ahmet
Serdar/Ozan
Clichy
Vainqueur/Tolga
Kucka/Selçuk
Cengiz/Sinan
Sneijder/Atalay
Belhanda/Garry
Gomis/Eren

Serdar'ın sakatlanmayacağını bilsem 2.stopere verilecek para merkez orta sahaya gömülsün derim tereddütsüz :)

Maicon-Serdar ligde çözer işi avrupada da iyi oynarlar bence

Hırvatistan maçında da rakip sürekli boğmasına rağmen Serdar çok iyiydi, Fener maçında hata yapana kadar tek ayakta duran oyuncumuzdu

Serdar'da ki sorun sakatlık inşallah bundan sonra sakatlanmaz. Sakatlık sorunu yaşamazsa önemli katkı verir bence

zaten o hırvat maçı veya ondan sonra oynanan milli maçta mı ne sakatlanmıştı

ya da bizde hiç oynamadan milli maça falan çıkmıştı öyle bir şey hatırlıyorum

Şöyle düşünün 40 bin kombine satılsa ortalama 1.500 TL olsa yaklaşık olarak 60.000.000 TL yapar = 15.000.000 Euro olur bi o kadar da loca geliri olsa 30.000.000 Euro yapar
En basiti geçen sene 15 bin ortalama oynuyorduk bu sene kurulacak takım maliyeti stadyumdan bile çıkarılabilir önemli olan doğru ve hırslı takım kurulması
Ben o kadar ümitsiz değilim büyük kulüpler o paraları doğru kullanırsa çıkarabilir şimdi ye kadar da doğru hamleler geliyor kombine + forma satışları o boşluğu kapatır umarım başarılı oluruz ve üstüne CL gelirini de ekleriz
bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Sadece bu gelir kalemi değil, forma, ligde daha fazla puan toplama potansiyeli, yani yayın havuzundan daha fazla performans geliri. Sırf bunlar bile yaptığın yatırımın kayda değer bir kısmını karşılar.

Ucuz takımın bile belirli bir maliyeti var. Başarılı olamadığın için ucuz takımın maliyetini bile çıkaramazsın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın da aramızda Brezilya ligini amma izleyen varmış:D Bu adam oyun içinde nasıl bir stoper? Chedjou geldiğinde de herkes uçuyordu. Tamam sert, kafa topları iyi de ağır mı, ayağı iyi mi, konsantre kaybı yaşıyor mu, önde savunmayı kursak sorun yaşar mı, savunmaya liderlik edebilir mi? İnşallah tutar ben hiç izlemedim, gerçi bizimkilerden kötü olması imkan dahilinde değil de.

ahmet kayanın içerden çıkacak birazdan adam şarkısı maiconu anlatıyor.ama ad olarak.
images

''bir ince hesabı görecek adam''

piskopat tipi var bu maiconda.

Ben de chedjou'nun kötü stoper olmadığını düşünüyorum. Tamam biraz savruk, bazen konsantrasyon problemleri yaşıyor ama artıları da var. Topla kat edip veya pasla topu defanstan iyi çıkarır, hava toplarında iyidir, tekniği savunmacıya göre iyidir, senede 4 5 gol atar vs... selçuk ve de jong ile ramos oynasın o da kötü oynar.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Clichy transferi çok doğru isim. Neden?

1.Fenere ve İbb ye gitme ihtimali olan iyi futbolcuyu ellerinden alıyorsun psikolojik üstünlük

2.Kendi kadrondaki en leş yerlerden birisini yıllardır en üst seviyede top oynayan deneyimli birisiyle dolduruyorsun.

3.Bonservis derdin yok

4.Carole büyük ihtimalle kalacak ve clichy den çok şey öğrenebilir. Aynı dili konuşuyorlar. 2 sene onu izlese sonra Clichy gidince 3 4 sene tecrübe kazanmış bir Carole bizim sol bekimizi idare eder hatta para dahi kazandırabilir.

5.Özellikle Gomis tarzı bir forvete çok gol attırır. Takımdaki teknik isimlerle verkaca iyi girer.

Açıkçası bu fırsat transferi kaçmamalı.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Belhanda Selçuk'un yerine "8 Numara" da oynabilir.

____Belhanda___DMC
_________ACM

Selçuk çok mu iyi defans da...
Belhanda daha hızlı ve dinamik bir oyuncu.

bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Sadece bu gelir kalemi değil, forma, ligde daha fazla puan toplama potansiyeli, yani yayın havuzundan daha fazla performans geliri. Sırf bunlar bile yaptığın yatırımın kayda değer bir kısmını karşılar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Matematik her şeydir 2 senedir zararımızın sebebi bu bir de avrupa da olmayınca zarar katlandı ama bu sene dönüm noktası olabilir 40 m euro harcasak bile çıkarabilecek bir taraftar gücümüz var yeter ki sahada aslanlar gibi oynayacak 11 tane aslan olsun o zaman herkes destek olur o paralar cıkar

Nasıl sneijder ve drogba geldiğinde forma ve kombine satışlarıyla çıktıysa bu yapılanlar da o paralarla çıkacak umarım bu sene dönüm noktamız olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt