Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben transfer döneminin gidişatını beğenmiyorum. Dursun özbek transfer yapmazsa artık o koltukta oturamayacağını biliyor ve paraları fazladan dağıtıyor. Bu transfer döneminde sezonu erken açacak olmamızın da etkisiyle çok fazla para harcayacak gibi. Maicon ve belhanda toplam 15 milyon euro bonservis çok fazla.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok dostum. Karamoh daha 18 yaşında ve bu sezon çok iyi performans gösterdi, hızı falan enfes. Fransa 1.liginde şuan pazar patlamış durumda. Genç oyuncular için dönen paraların haddi hesabı yok. Corchia'yı satmak istemez Bielsa satılırsa da bu 9-10'dn aşağı olmaz. Corchia'da yanlış hatırlamıyorsam hala Fransa milli takımının oyuncusu. Pahalı oyuncular bunlar
Öyledir belkide reis de insallah benim dediğim gibi olur daha dogrusu onun için ümit ederiz

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adamin isi bu kardesim tete'ye niye kapi mandali muamelesi yapsin, deger vermese haklarini almazdi zaten. hic para kazanmasa bile gelecek, kendi oyuncusu sonucta. alacagi maas'dan da pay aliyor

Ya bizim sükruyu ayağına çağırır ya da yanındaki yanci menajerlerden birini yollar. Adamın bin tane topçusu var böyle caciklar için uluslararası seyahat yapacaksa işler yurumez.

Hem clichy hemde tete nin asist özelliğinin pek olmaması canımı sıkıyor...

STSL'de yaparlar fazlasını, hele Clichy... Takım hücumdayken arkadaki şablon önemli çünkü. Takım hücumdayken Tete-Serdar-Maicon arkayı üçler ve tüm takım ilerde baskı kurar. Şuan çoğu büyük takım böyle yapıyor. Bizde de öyle olur böyle olursa. Fazla takılmamk lazım rakamlara

Bence Tudorun anlayisi farkli biraz oyle anladim bugun. Adam 4lu defans olmasi lazim dedi, sanirim defansif fullback istiyor o yuzdende bu isimler o dusunceye uyuyor.

Forvetin 20 gol atması lazım diyor, her asisti orta saha oyuncuları yapacak değil ama. Ki gomis ve eren ayarındaki adamları kanat beklerinin iyi beslemesi lazım halbuki. Bilmiyorum inşallah sonumuz iyi olur

Iyiymiş...ama yazıldığı gibi yarı taksitlerle ödeniyorsa bonservisler elde iyi bir bütce kalıyor aslında....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Belhanda 18 ayda ödenecekmiş mesela 6 ayda 1 ödesek 2.5 m euro yapar yani nakit paradan 2-2.5 m euro gitti geriye 10 m euro nakit para duruyor doğru kullanırsa çok güzel ve temiz para olarak kullanılır baya da iş görür :D

Forvetin 20 gol atması lazım diyor, her asisti orta saha oyuncuları yapacak değil ama. Ki gomis ve eren ayarındaki adamları kanat beklerinin iyi beslemesi lazım halbuki. Bilmiyorum inşallah sonumuz iyi olur
Evet dogru diyorsun fakat iste defansif dusunuyor bence biraz o bek konusunda. Bilemiyecegim, diger arkadasin dedigi gibi Clichy rahat 4-5 assist yapar bu ligde bencede. Arsenalde oynadigi sira ortalari pek iyi degildi yalniz sadece onu hatirliyorum.

Adama traore'yi premier ligde izleyip iç geçireceğiz galiba ha beyinsiz bir futbolcuydu evet birde bencildi.

Conte adamı beğeniyor ve bizim çakma conte kanadında 1 adet bile oyuncu yokken belhanda da belhanda diye tutturup böyle kanat oyuncularının peşine düşmüyor.

Hadi brumayı elden kaçırdın ve aşağı yukarı ne kadara kaçıracağını biliyordun yani haziran sonu da olsa en kötü 12 milyon euro cepteydi. Öyle bir takım düşünün ki elinde scout gücü olmasına rağmen oyuncu bulamasın.
Ligleri bittiği anda ismala sarr ile adama traoreye gerekiyorsa 20 milyon euroyu anında yatırıp alacak mentalitede yönetimimiz olduğu gün kazanacağız.

Adamın istediği oyuncualar ile oynamak istediği oyun stili arasında dünyalar kadar fark var sonumuz hayrola 6 ay sonra kovulunca hızlıca ntvspora koşup zaten istediğim oyuncuları almadılar derse şaşırmayacağım. Göreceğiz umarım doğru olan tudor'un planladığı ve yapacağı şeydir aksi durumda götümüze girip çıkaramayacağımız yeni problemlerimiz olacak ve bu adamlara bu sene ve gelecek sene toplamda aşağı yukarı 100 milyon euro gibi bir rakam bağlamış olacağız.

Sonra batıyoruz diyen yönetici çıkarsa ağzın ağzına vurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt