Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro yapmak pek istemiyorum ama ..
--------------------Muslera----------
Tete------Acerbi----------Maicon-----Clichy

--------İmbula-----------------Kucka---------

X----------------Sniper------------Belhanda------

-----------------Gomis---------------------------------

Gayet güzel ve sağlam kadro,avrupada başarı getirir,inşAllah böyle bir kadromuz olur inşAllah.

Çok ucuza ( 1.5-3 arası ) genç bi adam almamız şart veya opsiyonuyla kiralamamız. Bruma gibi değilde tam bir scout transferi lazım bize. EmreMor'u bulan adamın elinde daha neler vardır neler. Yönetim az akıllı olsa keşke

Orta sahanın merkezine yapılacak transferde arayış sürüyor. Kamuoyuna yansıyan birkaç isim dışında da alternatifler var, teklif sunulacak.
Şu anki tabloda De Jong ile yolların ayrılma ihtimali çok yüksek. Hollandalı futbolcu, menajeri vasıtasıyla yeni bir kulüp arayışında..

Cumhur Arslan

Bundan önce ki nöbette Belçika muhabbeti açıldığında forvet için söylediğim Dimata Wolfsburg'a gitmiş 10 milyona vay anasını be

Bu arada stopere ortasahaya 8 m euro paralara çok diyenlere sesleniyorum

Adı sanı yeni duyulan topçular artık 10 m eurolara gidiyor

5 m eueoya artık anca orta sınıf takım topçusu alınır.

Yada 2 3 m euroya ya tutarsa transferi yapacaksın ki artık öyle bir lüksümüz kalmadı

DUYURU

Sneijder destekcilerinin transfer haberlerine kötü algı yaratması göz önünde bulundurularak sneijdercilerin mesajlarını dikkate almayınız

@ArslanCumhur 27 sn.27 saniye önce
Daha fazla
İmbula için ısrar devam ediyor, Clichy sol bek için en başından beri ilk sırada ama imza parası konusu ve yıllık ücret konusu hâlâ masada..

Kucka çok mücadeleci efsane bir ortasahaymış.

Burada beğenmeyenler neye istinaden eleştiriyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt