Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda Bruma-Podolski gitti büyük ihtimal yerlerine Belhanda ve Gomis gelecek. Ofansif olarak yine seviye atlamadık. Sneijder'de ayrılırsa geçen yıla göre daha kötü olur. Tek Gomis'i alarak bu işi çözemeyiz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brumanin yerini zor doldururuz ama Podolski bu sezon ne yaptı ki

Kosalim cok guzel ama yaraticilik nolcak? onu dusunuyorum. sinonun brumaya attigi nefis paslar vardi gecen sene bu paslari ortasahadan kim atacak? selcuk ve tolga onundeki adama pas atamiyor ki. belhanda o eksikligi giderirmi emin degilim. sino giderse sade kosan cok duz bir takim olacaz galiba. gol sorunu yasariz gibi geliyor bana

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bilemiyorum reis bir işe kalkıştı Tudor ve yönetim ama inşallah sonumuz iyi olur

DC1mzqRXgAIKLwD.jpg

Ben Sinan'a da Garry'e de güvenmiyorum. 1 maç var, 5 maç yok bunlar. Gerçi Garry o kadar şans bulamadı ama yine de güven vermiyor.

Yasin desen maç içinde 10 dk var 80 dk yok.

Menajer Jorge Mendes; Arda Turan'a Çin, İngiltere, İtalya, Türkiye ve S. Lizbon'dan gelen teklifler için Barça ile görüştü (Mundo Deportivo)
Aziz alsa da gitmeden sağlam bir yağlı kazık soksa kulübe
:D

Dursun başkanım gizli bir şekilde lens operasyonu yurutuyormus. Haydi dursun baskanim bitir şu işi.

maicon burada okuduklarima göre agresif bir tipmis galiba tudorla kesin kapisirlar bence
iste o zaman eglenceye dönüsür olay baska da bir beklentim yok yeni sezondan

tudor aslında agresif oyuncu seviyor , tam tersine vurdum duymaz , konuşurken onu dinlemeyen gözünün içine bakmayan ve maçta tembihlediklerini yerine geitrmeyen adamlar ile kapışıyor.

Sert olması mühim değil , disiplinli olsun yeter.

AS | Wesley Sneijder önümüzdeki sezon ABD'de Major League Soccer'da (MLS) oynayabilir. Montreal Impact pusuda bekliyor.

DC1AUYHXkAATEIe.jpg

EPL'nin yeni ekiplerinden Huddersfield, Steve Mounié'nin [22, forvet] transferi için Montpellier ile 13M€'ya anlaştı [L'Equipe]

Vay vay vay yeni çıkan takım bile ne paralar harcıyor

São Paulo futbol direktörü Vinicius Pinotti,G.Saray'dan Maicon için 7M €'luk bir teklif aldıklarını ve futbolcunun gitmek istediğini söyledi

DC0_eoyXoAAdJYL.jpg

tudor aslında agresif oyuncu seviyor , tam tersine vurdum duymaz , konuşurken onu dinlemeyen gözünün içine bakmayan ve maçta tembihlediklerini yerine geitrmeyen adamlar ile kapışıyor.

Sert olması mühim değil , disiplinli olsun yeter.

maiconun mental sorulari yoksa olabilir ama brezilyalilar genelde mental sorunlu oluyor
bir ters hareketinde tudor hemen patlar
öyle bir görüntü veriyor sürekli

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt