Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya ve Monaco, Valère Germain'in transferi için pazarlık masasında. Yaklaşık 8M€'ya imzalar atılacak. [RMC]

Haber doğruysa 8m çok ucuz bu adam için
Gecen hafta iki kulup arasinda puruz kalmadi haberleri vardi medyada. Bu transfer bitmis.

Fener Abobuakar a talip olduysa biz de geri kalmayalim, araya girip tam olsun diyorum ;)

Imbula icin.stoke ile nice anlasamadi seklinde haberler dolaniyor.
Var midir asli astari?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

ruh hastasi aziz bu sene de bjknin adamlarina salca oluyor

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrulutusunda Uçan Hollandalıyı yükseltecek bir isim arayışında olan Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden biri de Beşiktaş'ın henüz sözleşme imzalayamadığı Vincent Abuobakar.

Ruh hastasi aziz baskan yine atacaktir transfer calimlarini

Fatih altayın dedikodusu o ama olabilir de konu farklı.
Adam şunu diyor yazısında. Senin şu an ihaleden garanti kalan 500 milyonun var. Onuda kırdırıp sermaye artımı ile borçu ancak ödeye biliyorsun. Başka türlü o borçu ödeyemezsin deniliyor.
İyide daha önce emlak konuktan aldığımız miktarı nasıl borça direk ödeye bildik peki sermaye artımı yapmadan ?
Sermaye avansı olarak kaydettik diye biliyorum. Zaten sermaye arttırımı içinde başvurmuştuk ama daha sonuçlanmadı galiba. Sermaye avansı hesabını kullanarak daha sonra sermaye arttırımında kullanabiliriz.

Hic suphesiz taliscanin bi takima transfer bizim icin cok iyi olacak..sacma sapan gol atiyor adam

DC1axUmXcAAR6gz

Acerbi için kritik gün. Galatasaray ve Sassuolo zirvesi yapılacak. Oyuncu ile 2.5 milyon €'dan 4 yıllık anlaşma tamam. [Tuttomercato - Özel]

haydi hayırlısı. stoper hattı taş olur gercekten. clichy ile imbula yıda alırsak komple müdafa taş olur. atıp yatarız :D

Acerbi'yle çoktan anlaşılmış zaten İtalyanlar da yazıyor kaç gündür, kulübü de artık hıyarlık yapmasa da adamın da bizim de önümüzü açsa. Kanser olduk arkadaş 2 milyon için hayatımızı karartmayın artık.

Acerbi'yle çoktan anlaşılmış zaten İtalyanlar da yazıyor kaç gündür, kulübü de artık hıyarlık yapmasa da adamın da bizim de önümüzü açsa. Kanser olduk arkadaş 2 milyon için hayatımızı karartmayın artık.
muhtemelem Ali naci yada nevzat Acerbi olmadı diye twit girecek bu akşam.

Acerbi alinirsa Maicon gelmez.

talisca icin 25 milyon euro veren cikmazsa, zaten bjk de bi yil daha oynamayacak mi?

fb araya girse ne olur. 25 milyonu edirneden karsa hic bir kulüp veremez.

[h=2]Fransız sol bek Clichy Fenerbahçe ve Galatasaray’ı transferde karşı karşıya getirmişti. O transferde durum netleşti. Yetenekli forvet tarafını seçti. Taraftarlar da ‘Clichy geliyor Clichy yaleley yaleley’ şarkısını söylemeye başladı.[/h]

hanginiz söylüyor lan bu şarkıyı?

Kaç Milyon Euro'sun dedim, 5 dedi. Çıkardım 8 Milyon Euro'yu, ŞLAK!

DCzA8VlXUAQ9mLP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt