Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Maicon transferi sonrası Tudor'un isteği üzerine Acerbi'de ısrarcı. (beIN Sports)

Acerbi için kritik gün. Galatasaray ve Sassuolo zirvesi yapılacak. Oyuncu ile 2.5 milyon €'dan 4 yıllık anlaşma tamam. [Tuttomercato - Özel]

tuttomercato özel haber girmiş acerbi ile ilgili.ben bi pok anlamadım bu işten.tete gelmeyi kabul etti demiş nevzat..inşallah dogrudur.

DC1axUmXcAAR6gz.jpg

Herkes nasıl biliyor ya sassuolo gibi bir takımın stoperini. Serie a yı ben en son milan'ın milan olduğu yıllarda takip ederdim. O da efsane takımdı. Şimdi popülaritesi pek kalmayan italya liginin vasat bir takımının stoperini benim dışında herkes biliyor. Bu yazıyı transferi kötülemek amacıyla yazmadım ki zaten söyledim oyuncuyu bilmediğimi.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon kısa süre içinde İstanbul'a gelip kontrolden geçip imza töreninde imza atacak. Tarih kısa süre içinde açıklanacak. (Ntvspor)

herkes farklı bişey diyo

Maddi anlamda şikecilerden daha rahat durumdayken şu lensi alalımda psikolojik olarak çökertelim adamları.
Bu fırsat kaçmaz.

Şu an için sneijder-belhanda kıyasında her türlü her ne kadar maliyetini fazla bulsamda belhandayı tercih erdrim.
Ama bu durum sneijderi gönderebiliyorsan geçerli... Aksi taktirde gönderemiyorsan çok daha acil önceliklerimiz olduğu için belhanda net doğru bir tercih değil.

Gomisin her hangi bir sakatlık vs yaşamazsa çok net başarılı olacağını düşünüyorum. İşte burada sözleşme süresi çok önemli.

Maicon konusunda çok soru işareti var. Sao poulo taraftarı istemiyor ve videolardan izlediğim kadarıyla çok hantal bir adam. Farklı açıdan baktığımızda 12 milyon bonservisi görmüş bir adam ve porto gibi futbolcu analizini üst düzey bir şekilde yapan takımın kaptanlığını yapmış ve çok fazla maça çıkmış. Yani burada bu adam için çok net iyi veya kötü diyebilmek için bu işin içinde olmak lazım. Transferi bizim yapıyor olmamız lazım.
Bu yorumlarım Acerbi içinde geçerli. Malesef başımızdaki adamlara güvenmeden başka çaremiz kalmıyor.
Şu an antremanda olan oyuncu topluluğunu gördükce transferi yapan adamlara güven olmaz diyorum.

Ama şurasıda bir gerçek hiç izlenmemiş veya yeterince izlenmemiş bir oyuncu hakkında bir,iki videoyla çok keskin yorumlar yapılıyor.

----------------------muslera-----------------------

tete---------Maicon----------Acerbi------------clichy

------------İmbula----------krychowiak-----------

--------lens---------belhanda--------mirallas------

------------------------Gomis----------------------------

-------------------------cenk-----------------------------
linnes----------Ahmet-----------serdar----------Carole
-----------------Selçuk-----------tolga--------------------
------Yasin-------------Sinan-------------Garry----------
-------------------------eren-------------------------------

İmbula ve krychowiak kiralık...
Bu kadro 40 milyona kurulur. Şampiyon oldukdan sonra tüm para kiralık olan iki oyuncuya basılır.
İsimlere takılı kalmamak gerekiyor. aynı ayarda farklı isimlerde olabilir.Planlama bu şekilde olmalı diye düşünüyorum. Ama bu yönetimle hayal gibi bir şey...

Bu acerbi madem Bu kadar ıyi niye büyük takımlar uğraşmıyor italyada sonuçta gözlerinin önünde

sol ayakli ve italyan oldugu icin ben de dahil bir cogumuz acerbi'yi daha cok istedik ama aslina bakarsak Maicon daha akillica olabilir. Brezilyalilar kolay uyum sagliyor, tarzi da bu ligde is yapan cinsten (Melo gibi sert ve dirty).
Acerbi italya disinda nasil oynayacak, uyum saglayacak mi bilemeyiz. Ve her ne kadar insanin dili varmasa da 2 sene once kanser olan birisi, tekrarlamayacagini bilemeyiz.

Bence acerbi olursa olur havasında bir transfer
Şansımızı deniyoruz 29 yaşında büyük takım tercümesi olmayan bir adama iki kez de kanser tedavisi görmüş birine bu paralar saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt