Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye büyük ihtimal ile orta saha Imbula(inşallah)-Belhanda ve Tolga üçlüsünden oluşacak renktaşım

Tudor bu kadar tempolu oyun mücadele koşu defans yapmanın üzerinde dururken Tolga yerine transfer istemeyeceğinden eminim

Eğer gerçekten adamsa Sneijder_Poldi_Bruma gibi adamları çeşitli sorunlar yüzünden harcayan Tudor tempolu/mücadeleci oyununa uymadığı için Selçuk'u harcar

Zaten biri Selcuk yerine Sneijderi aradaki 1.5 milyonluk fark icin yolluyorsa ben o kisiyi futboldan anlamayan adam kabul ederim. Hee bu kisi bir de td luk yapiyorsa ona yolun basindayken birak bu isleri resim falan yap bosa zaman harcayip yipranma derim. ;)

___________Muslera
Linnes__Maicon_Acerbi__Clichy
_______Transfer_XXX*
ZZZ*_____Sneijder_____Belhanda
___________Gomis

XXX = Selçuk / Josue / Tolga
ZZZ = Sinan / Yaşın

Yeterli olur.
Sneijder ama 100% gitti bence...

sinan-engin_2876_186.jpg

_____Kucka___Josue
________Belhanda

Güzel olabilir. Dinamik ve çevik bir orta saha.
Josue > Selçuk (8 Numara)

Zorlu maçlarda defansif açıdan farklı bir 11 olur ama

belhandanın haftasonuna kadar istanbula gelmesi bekleniyor(beinsports)

Bugünkü Fantasy Kadro:

______________Muslera
Corchia___Maicon__Acerbi___Clichy
_______İmbula________Kucka
İturbe_________Nasri________Belhanda
______________Gomis

Türk Ligi, o kadar zor bir lig değil.
Dinamik Bek ve Kanatlar ile böyle bir merkez orta saha olabilir.

____İmbula/Transfer (6)
_____________________Belhanda (8)

Son düzenleme:
Bugünkü Fantasy Kadro:

______________Muslera
Corchia___Maicon__Acerbi___Clichy
_______İmbula________Kucka
İturbe_________Nasri________Belhanda
______________Gomis

bayagı fantazi olmus hocam. corchia-acerbi-iturbe 3'lüsünü bize yedirmezler.

nasri yi ise en yüksek yıllıgı veren alır. sat sneijder i al nasri'yi.

bayagı fantazi olmus hocam. corchia-acerbi-iturbe 3'lüsünü bize yedirmezler.

nasri yi ise en yüksek yıllıgı veren alır. sat sneijder i al nasri'yi.
Ne yazık ki mevcut 11 den bir tane adam gibi oyuncu yu Fantasy Kadro ya dahil edemiyoruz.

Çok kötü bir kadromuz var.
Sneijder de gitti var sayalım... Resmen TR Ligi'nde orta sıralara oynayan bir kadro çıkıyor.

Serie A'ı vazgeçtim... Sassuolo kim ne için takip eder :D

Serie A'nin maclarini ben de izliyorum ama sassuolo'nun hic bir macini izlemedim

Forumda cogu kisi acerbi acerbi diye tutturuyo, sassuolo'nun macini izlemeyenler nerden taniyor Acerbi'yi? Milan'da fazla oynamadi zaten.

Belhanda'yi kanat veya 10 numara'ya yazmayin.
Orn:

Kucka----------imbula------------belhanda

Orta uclu'de oynar baska turlu verim alamazsin. Bu sene ki 2-3 macini izleyin anlarsiniz. Kanatlarda kayboluyo. Son durumuna bakmak icin bi kac macini izledim hemen hemen her hucum da geriye yardima geliyo. İleride stoperlere basiyo. Tudor'un istemesinin sebeplerinden bence biri de bu. Tabi taktik disipline uymasini saglayan bas etken favre hocam bizde tudor belhanda'yi ne kadar kontrol edebilir soru isareti biraz laubali bi herif cunku.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Sabri Sarıoğlu ile görüşmeler yaptık ve bazı konularda anlaştık. Yarın Kayseri’de yüz yüze konuşacağız."

Belhanda'yi kanat veya 10 numara'ya yazmayin.
Orn:

Kucka----------imbula------------belhanda

Orta uclu'de oynar baska turlu verim alamazsin. Bu sene ki 2-3 macini izleyin anlarsiniz. Kanatlarda kayboluyo. Son durumuna bakmak icin bi kac macini izledim hemen hemen her hucum da geriye yardima geliyo. İleride stoperlere basiyo. Tudor'un istemesinin sebeplerinden bence biri de bu. Tabi taktik disipline uymasini saglayan bas etken favre hocam bizde tudor belhanda'yi ne kadar kontrol edebilir soru isareti biraz laubali bi herif cunku.
( A: 4231 )

_____DMC___Belhanda
_________ACM

( B: 433 )

_____________DCM
________MC_______Belhanda
İkinci seçenek daha olası, defansif açıdan bakarsak.

Olur bence de. Ne Kanat ne 10 Numara.

Ne yazık ki mevcut 11 den bir tane adam gibi oyuncu yu Fantasy Kadro ya dahil edemiyoruz.

Çok kötü bir kadromuz var.
Sneijder de gitti var sayalım... Resmen TR Ligi'nde orta sıralara oynayan bir kadro çıkıyor.

o kadar umutsuz olmayın. gecen sezona oranla maicon-belhanda-gomis transferleri takımın direncini artıracaktır (belhanda transferini ne kadar elestirsemde)

clichy'i büyük ihtimal alıp sol beki kurtarırız. sağlam bir önlibero alabilirsek müdafa hattı ve genel olarak takımın direnci bayagı yükselir.

zaten zor gol yiyen bir takım olursak lig şartlarında gomis-belhanda-yasin-sinan-rodrigez gibi oyuncularla bir şekil gol atıp 3 puanı indiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt