Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
( A: 4231 )

_____DMC___Belhanda
_________ACM

( B: 433 )

_____________DCM
________MC_______Belhanda
İkinci seçenek daha olası, defansif açıdan bakarsak.

Olur bence de. Ne Kanat ne 10 Numara.

Tudor bence 4-3-3 oynatacak. İsmi gecen oyunculara bakinca en hayirlisi bu gozukuyo.

Yeni sezonda stoper hattimiz Serdar Semih Ahmet olacak. Herkes kendini alistirsin buna. Serdar 2-3 mac oynar sonra sakatlik tatil falan takilir tum sezon. Ahmet Semih kazmalarina kaliriz.

Sevilla Belhanda'yi aliyor haberleri dolasiyor.

Serie A'nin maclarini ben de izliyorum ama sassuolo'nun hic bir macini izlemedim

Forumda cogu kisi acerbi acerbi diye tutturuyo, sassuolo'nun macini izlemeyenler nerden taniyor Acerbi'yi? Milan'da fazla oynamadi zaten.
Kesin FM de efsane oyuncudur o yüzdendir bu deli gibi istemeler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 gün sonra buralar fena karışır demedi demeyin

Çünkü kombine yenileme işlemi o zaman bitiyor

Bittikten sonra gerçek isimler ortaya düştüğü zaman işte buralar yangın yeri olur

Unutmayın başımızda DURSUN denen YALANCI bir pislik var

Cemali çöpün önde gideniydi bizde sadece beden olarak vardı lakin onuda ancak yürümek için kullandı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

himm-ok-jpg.1558948

Belhanda gelmezse çok sevinirim. Kanat oynayacaksa çok daha iyi isimler gelebilir o paraya.

sevilla istiyorsa belhanda uça uça gider. bu durumda igor haklı cıkar, demek sağlam topcuya kanca atmış.

Mariano Díaz icin Real Madrid 15 milyon euro istiyor. Ama bir kulub 10 milyon euro + geri satin alma opsiyonu teklifi sunmus simdilik. (Marca)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt