Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
mehmet güven geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşme imzaladık,nasıl gitsinSevilla Belhanda'yi aliyor haberleri dolasiyor.
Sevilla Belhanda'yi aliyor haberleri dolasiyor.
Zaten biri Selcuk yerine Sneijderi aradaki 1.5 milyonluk fark icin yolluyorsa ben o kisiyi futboldan anlamayan adam kabul ederim. Hee bu kisi bir de td luk yapiyorsa ona yolun basindayken birak bu isleri resim falan yap bosa zaman harcayip yipranma derim.![]()
Bu orta saha ile deplasmanda anca bu seneki bitik Bursa gibi 1-2 takımı yenebiliriz. Diğer deplasmanlardan 3 puan çıkarmak çok zor. Ezerler bizi orta sahada._____Kucka___Josue
________Belhanda
Güzel olabilir. Dinamik ve çevik bir orta saha.
Josue > Selçuk (8 Numara)
Zorlu maçlarda defansif açıdan farklı bir 11 olur ama
Resmi aciklamayi gormeden ortada imza falan olamaz, suana kadar hic bir aciklama gelmedigine gore her sey mumkundur. Sevilla alirsa sasirmam.sözleşme imzaladık,nasıl gitsin![]()
Olabilir,yönetim elinden kolayca kaçırabilir bu mümkün.
----------------------------------Muslera---------------------------------
Tete-------------------------------maicon----------------------------Acerbi-------------------------clichy
Kucka-------------------------------imbula---------------------------belhanda
Deulofeu-----------------------------balotelli(zapata)------------------ocampos
ön protokol imzalanmış,dün son dk girdi ya beinsports.belhanda haftasonu geliyo diyolar.tamam kimse olmamasını istiyo bu transferin ama onu yedirdiler bize.bitti olay yani.Resmi aciklamayi gormeden ortada imza falan olamaz, suana kadar hic bir aciklama gelmedigine gore her sey mumkundur. Sevilla alirsa sasirmam.
Bu yonetim daha henuz kimseye imza attiramadi, her sey mumkun.
Daha bu başlangıç abi cep de dedigimiz gomis bile gelmicek. Bu yönetim hiç bişeyi beceremez abi akıllanmadık mı daha
teknikdirektörleri belhanda ile ilgilendiklerini söylemiş.Ne diyor reis meali nedir bunun :confused: