Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim forumdaki mantık
OLUMLU haberlere inanma
OLUMSUZ ise sorgulamadan inan
yönetime rol kes
garip bir şekilde hiçbir şeyi başaramayacağız havası

arkadaşlar bi sakin olun ya

Bu havayı yönetim sağladı renktaş,her şey onların beceriksizliği ile orantılı.

Acerbi kesin olarak yatti yazmis az once nevzat

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Hocam belhanda gelmesin diye nidalar atan arkadaşlar kardeşlerimiz malesef bundan 1 ay sonra belhandayı arıcaklar çünkü bu yönetim hiç bişey yapamıcak

Aykut hocam bence bu kadar karamsar olmayalım transfer dönemi daha ayın 17 sinde açıldı zaten yönetiminde bu son şansı herhalde kafalarını çalıştırıp doğru hamle yapmak isteyeceklerdir

GOMİS BELHANDA MAİCON ACERBİ İMPULA TETE CLİŞİ bunlar boş adamlar değiller

hamzaoğlu zamanını da biliriz DANİ ALVES alma şansımız varken adam sabri den daha iyi değilya demiş adam
biz bunlarıda gördük

Bu baştaki sinsi gülüşlü yalancı varken hala iyi transferler yapılıp kadronun güçleneceğini düşünen polyanna arkadaşlara hafif tebessüm ediyorum. Ahanda yazayım Belhanda da olmayacak, Gomiste, Maicon da. Sonra 3 yeni isim daha gündeme gelecek, onları da aldık alacağız diye 1 ay sevindirik olacaksınız sonra gene yatacak. Bu kısır döngü bittiğinde Bruma ile Podolski'yi kaybettiğimizle kalacağız. Önümüzdeki sene ne mi olur? 2010-2011 sezonu olur.

bizim forumdaki mantık
OLUMLU haberlere inanma
OLUMSUZ ise sorgulamadan inan
yönetime rol kes
garip bir şekilde hiçbir şeyi başaramayacağız havası

arkadaşlar bi sakin olun ya

Bizleri bu duruma getiren son 2 senedir 0 güven bırakan yönetimdir malesef iyi bişey yaptılar mı bugüne kadar da olumlu bi haberlerine inanalım hep olumsuzlukları yaşattılar bize adam transfer edip oynatamadan gönderen yönetim değil mi bu yönetim ? Hangi transfer de adam gibi başarılı oldular hala diyorum bu yönetim le bütün olumsuz haberlere inanırım olumlu haberlere malesef inanamıyorum ki haklıyım hala ortada olumlu bişey yok var mı ?

Aykut hocam bence bu kadar karamsar olmayalım transfer dönemi daha ayın 17 sinde açıldı zaten yönetiminde bu son şansı herhalde kafalarını çalıştırıp doğru hamle yapmak isteyeceklerdir

GOMİS BELHANDA MAİCON ACERBİ İMPULA TETE CLİŞİ bunlar boş adamlar değiller

hamzaoğlu zamanını da biliriz DANİ ALVES alma şansımız varken adam sabri den daha iyi değilya demiş adam
biz bunlarıda gördük

Müdür doğru söylüyosun da her zaman transferleri en sona bırakıyoruz ve adam gibi transfer yapamıyoruz şurda 20 gün sonra maçımız var futbol bu herşey olabilir ama biz hiç bir zaman eşegi saglam kazıga baglamıyoruz böyle bekler durursak ilgilendiğimiz o bahsettigin güzel iyi futbolcular da elimizden birer birer kayıp gidecek ama

Bizleri bu duruma getiren son 2 senedir 0 güven bırakan yönetimdir malesef iyi bişey yaptılar mı bugüne kadar da olumlu bi haberlerine inanalım hep olumsuzlukları yaşattılar bize adam transfer edip oynatamadan gönderen yönetim değil mi bu yönetim ? Hangi transfer de adam gibi başarılı oldular hala diyorum bu yönetim le bütün olumsuz haberlere inanırım olumlu haberlere malesef inanamıyorum ki haklıyım hala ortada olumlu bişey yok var mı ?

hayal kırıklıklarını malesef hepimiz yaşadık ama yanlış yapan insan yanlışlarından ders alır diye düsünmek istiyorum o yuzden bence bu sene sanki bişeyler farklı olacak gibi başkanı yonlendiren cok kişi vardı baştada kardeşi ama şimdi sanki TUDOR ve ERGÜN le beraber hareket ediyorlar cunki transferde teklif yaptıkları adamların bile kalitesi ortada

şaka maka bu gomis işi ne oldu biraz daha beklerlerse elimizden kaçacak

Maicon'u koz olarak kullanıcaklar, Acerbi nın fiyatı düşsün diye.

Tudor bence Serie A da iyi performans gösteren İtalyan bir stoper istiyor.
Lakin maç kadrosundan çıkarılan Maicon ile anlaşıldı herhalde. Yoksa adam niye oynamasın maç da.

Maicon kesin alınacak (alındı) ve Acerbi nin Fiyatı düşmesi için baskı uygulanacak. Fiyat düşerse iki stoper alınacak kanımca; Olmazsa sadece Maicon gelecek. Yahut büyük bir oyun oynanıyor

İşin içinde dursun ve büyük oyun varsa işin diğer ucunda hep aldatılan, kandırılan GS taraftarı olur!!

Sevilla-Belhanda isi insallah dogrudur da biz o kadar para savurmayiz.

hayal kırıklıklarını malesef hepimiz yaşadık ama yanlış yapan insan yanlışlarından ders alır diye düsünmek istiyorum o yuzden bence bu sene sanki bişeyler farklı olacak gibi başkanı yonlendiren cok kişi vardı baştada kardeşi ama şimdi sanki TUDOR ve ERGÜN le beraber hareket ediyorlar cunki transferde teklif yaptıkları adamların bile kalitesi ortada

İnşallah düşündüğün gibi olur da yüzümüzü kara çıkartırlar ama işte bazen bazı şeylerden yara aldın mı çok fazla umut kalmıyo şu forumda 100 lerce insan var 10 tanesi sanmıyorum ben bu yönetime güveniyorum diyebilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt