Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var, teklif ettik bizde oynamayı kabul etmedi ya da bizi oyaladı Juventus'a gitti demek yerine büyüklüğüne laf düşürmemek için "bize gelmek istiyordu ama hoca istemedi" demek daha kolay. Prim yapacak çünkü. Çünkü Türk, yalanla hava atmayı seven yönetici tipi. Aynı "Robben bize gelmek çok istiyordu ama kulübü bırakmadı" diyen Aziz gibi.

Peki sen söyle: Dani Alves'in zaten görüştüğü Juventus'a gitmek varken ve o dönemde de kendisiyle PL takımları ve PSG de ilgileniyorken "Galatasaray'a gelmeyi çok istemek" gibi bir sebebi var mı?

Kalp kırmak istemiyorum da dünya futbol piyasasında Barcelona--> Juventus gibi bir transfer söz konusuyken Türkiye'den herhangi bir takıma o transferde pek söz düşmez, kendi kendine gelin güvey olur ancak.

Robben Fener'e gitmeyi ne kadar istiyorduysa Dani Alves de bize gelmeyi o kadar istiyordu işte.

Türkiye Kuzey Kore'den çok farklı bir memleket diil, Kuzey Kore gibi Türkiye de "alternatif gerçeklerle" yaşayan bir ülke aslında, sadece futbolda diil bu, siyaset tarih ekonomi vs.. Türkiye'deki "tüm dünya bize düşman, ama Osmanlı ayağa bi kalktı mı..." diye takılan geniş kesim hariç gören görüyor aslında da işte bu gibi futbolda işin içine fanatiklik girince "Hamza hoca istese Juventus'u bırakacaktı bize gelmek istiyordu" gibi saçma birşeye bile inanabiliyor insan..

Aslında bu son söylediğimin Türkiye'yle alakası çok var sayılmaz, ortalama futbol taraftarının IQ'su ve kültürü zayıf, Türkiye veya İngiltere. O yüzden The Sun, Dailystar, ve diğer ülkelerde buna denk gelen paçavra yayınlar da gayet prim yapıyor.

İstediğine inan.
Bu nasıl bir aşağılık kompleksidir yahu
Dani Alves e verirsin parayi gelir yada gelmez o önemli değil benim takıldığım türkiyenin kuzey Kore den farklı degilmis yok alternatif bir gerçekle yaşıyormus yaw arkadaşım ülkeni bu kadar aşağı görüyorsanız sizde alternatif bir hayat seçin gidin ne bilim başka ülkede felan yaşamayı deneyin
Görün bakalım nasıl bir fark varmış
Yazık yazık gerçekten yazik

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandanin kacirilmasiyla belki lense yönelmeyi akil ederler.

quakerboy'un dedigine gore ki bana göre en guvenilir duyumcu kendisi, maicon ile 7 milyona anlasmisiz. acerbi icin ise 9 milyon istiyormus kulubu. biz de bu rakama cikmadigimizdan anlasilamiyormus. yani belhanda gibi mevki itibariyle luks bir adama ederinden fazla bonservis+maas verirken para oluyor ama maicon'u 7ye almak yerine 2 daha verip 9a acerbi almaya gelince para yok.

2 milyon için maicon riskine girmek bana mantikli gelmiyor. adami ne kendi takim taraftarlari istiyor ne de portekizliler hakkinda olumlu konusuyor. youtube da 1-2 macina da baktim. yedikleri gollerde mala bagladigi oluyor. ver 2 milyon daha al acerbiyi ya da ne bilim 9'u 8-8.5 a cekmeye calis. kafamiz rahat olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yav Tatilde sakatlanan topçu mu olur :mad:

gönderin anasını satayım şu ölü king kongu

Sneijder'in Galatasaray'a atıığı kazık resmen adam

Ne alaka ya

3 ay diarranin pesinde kosulmadimi? Sonra son gun menejerlere gidip DOS bulun dendi son gun jong geldi.

Ahmet caliki selcukmu getirdi ?

Ne alaka ya

3 ay diarranin pesinde kosulmadimi? Sonra son gun menejerlere gidip DOS bulun dendi son gun jong geldi.

Ahmet caliki selcukmu getirdi ?

sacmalama hakan ya sneijder ya rikerink getirdi. rikerink sneijderin calisani oldugu icin de haliyle sneijder getirmis diyebiliriz

Maicon'un 7+1 milyon € bonservisle G.Saray'a transferinin önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor. [Uol Esporte]

Pazdanin fesih bedeli 2.5 milyon €.Kacmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun de KAP bilidirimi yok, beIN SPORTS guzel salladi vallah.

sacmalama hakan ya sneijder ya rikerink getirdi. rikerink sneijderin calisani oldugu icin de haliyle sneijder getirmis diyebiliriz

Yav he he

Milleti boyle diyerek kandirip kendi cizdiginiz senaryo'ya inandirmaya calisiyorsunuz.

Beyin olsa tudoru hoca diye onermezdin zaten hayri, birak allah askina.

Abicim iyi güzel söylüyorsun da en baştan dedin ki biz Alves'le hiç ilgilenmedik, Alves bizim teklifimizden haberdar bile değildi hatta neredeyse Galatasaray'ı bile tanımıyordur o diyecektin.

İlgilenmedik ya da ilgimizden haberi olmadı diil, bu "hamza hoca istemedi yoksa bize çok gelmek istiyordu" konusuyla ilgisi yok, haberi de yoktur, olsa da Italya'dan kalkıp ona cevap yetiştirmeye kalkmaz. Sosa'nın menajeri de kalkıp "onu kulübüme palyaço yaparım" diyen Antalyaspor başkanıyla muhatap olmadığı gibi, ki Dani Alves daha büyük marka.

Antalyaspor da Dani Alves'le ilgilenebilir yoksa, teklif de yapabiliri hatta Lewandowski'ye de teklif yapabilir. Sonra kalkıp "bize çok gelmek istiyordu hocamız istemedi" de diyebilir. Lewandowski ya da Dani Alves'in de bundan haberi olmaz, ya da olsa da ilgilenmez. Türk insanı da buna inanabilir işte.

Çünkü insanlar basından haber alıyor, ne öğrenecekleri basına ve yetkililrden duyduklarına bağlı. O yüzden TV'de yorumculuk yapan spor yazarları, Mehmet Demirkol gibi herifler de yıllarca kıçlarından uydurdukları şeylerle insanları kandırıp kariyer yaptılar bu ülkede.

Benim bu işten anladığım ortada bir görüşme olmuş, bizimkiler kallavi bir yıllık ücret ve imza ücreti önermişler, Alves de elinin tersiyle itmek yerine olabilir demiş bizimkilere.

Olabilir, saygısızlık olmasın yarın öbürgün başka transfer işinde çalışırız diye menajeri bakarız demiş olabilir aynı anda asıl Juventus'la sözleşme detaylarının pazarlığını yaparken, "bakın böyle bir teklif var" diye pazarlık yaparken mesela. Çünkü Galatasaray'ın Dani Alves'le Starbucks'ta kahve içmek gibi bir durumu yok, menajerlerle hallediyorsun transfer işlerini.

Sonrasında Juventus devreye girmişse zaten orada iş bitmiştir.

Sonrasında Juventus devreye girerse o iş biter ya da bitmez de ben başka birşey söylüyorum, Juventus'la zaten önceden görüşüyordu herif. Resmi sözleşmeler 1 temmuzda imzalandığı için Haziran sonuna kadar Türkiye'de öyle bir geyik döndü, Türkiye dışındaki basında Juventus'la imzalayacağı yazıyordu zaten. Galatasaray' a geleceği haberleri birtek Türkiye'de döndü, diyorum ya, "alternatif gerçeklerle yaşamak".

Bak şöyle bir site var gezin biraz.

Turkish Football - Latest football news, transfer rumours & results

Bu siteye göre de (ki Türk basınından derliyor genelde) Manchester United Talisca'yı transfer etmek istiyor, Manchester City araya girip kapmaya çalışıyor, Oğuzhan'dan hep "Arsenal target" diye bahsediyor, target ama birtürlü teklif gelmeyen target filan... Beşiktaş "Euro giants" bu siteye göre..

Öyle kendi dünyasında takılıyor. Türkiye'de de durum böyle işte..

Son düzenleme:
Monaco,Barça'nın alt yapısından bir futbolcu almış videoda milletin içinden geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt