Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarmelenko haberleri birazdan dusmeye baslayacak
Ilk bizden duyun istedim
Yarmelenko kulubumuze hayirli olsun
Ilk bizden duyun istedim
Yav he he
Milleti boyle diyerek kandirip kendi cizdiginiz senaryo'ya inandirmaya calisiyorsunuz.
Beyin olsa tudoru hoca diye onermezdin zaten hayri, birak allah askina.
Ben gayet memnunum. İnşallah almazlar o paralara.Beyler bir karar verin yönetime Belhanda'yı aldı diye mi kaptırdı diye mi sövüyorsunuz?
Kafam karıştı şimdi.
İlgilenmedik ya da ilgimizden haberi olmadı diil, bu "hamza hoca istemedi yoksa bize çok gelmek istiyordu" konusuyla ilgisi yok, haberi de yoktur, olsa da Italya'dan kalkıp ona cevap yetiştirmeye kalkmaz. Sosa'nın menajeri de kalkıp "onu kulübüme palyaço yaparım" diyen Antalyaspor başkanıyla muhatap olmadığı gibi, ki Dani Alves daha büyük marka.
Antalyaspor da Dani Alves'le ilgilenebilir yoksa, teklif de yapabiliri hatta Lewandowski'ye de teklif yapabilir. Sonra kalkıp "bize çok gelmek istiyordu hocamız istemedi" de diyebilir. Lewandowski ya da Dani Alves'in de bundan haberi olmaz, ya da olsa da ilgilenmez. Türk insanı da buna inanabilir işte.
O yüzden TV'de yorumculuk yapan spor yazarları, Mehmet Demirkol gibi herifler de yıllarca kıçlarından uydurdukları şeylerle insanları kandırıp kariyer yaptılar bu ülkede.
Olabilir, saygısızlık olmasın yarın öbürgün başka transfer işinde çalışırız diye menajeri bakarız demiş olabilir aynı anda asıl Juventus'la sözleşme detaylarının pazarlığını yaparken, "bakın böyle bir teklif var" diye pazarlık yaparken mesela. Çünkü Galatasaray'ın Dani Alves'le Starbucks'ta kahve içmek gibi bir durumu yok, menajerlerle hallediyorsun transfer işlerini.
Sonrasında Juventus devreye girerse o iş biter ya da bitmez de ben başka birşey söylüyorum, Juventus'la zaten önceden görüşüyordu herif. Resmi sözleşmeler 1 temmuzda imzalandığı için Haziran sonuna kadar Türkiye'de öyle bir geyik döndü, Türkiye dışında iki basında Juventus'la imzalayacağı yazıyordu zaten. Galatasaray' a geleceği haberleri birtek Türkiye'de döndü, diyorum ya, "alternatif gerçeklerle yaşamak".
Bak şöyle bir site var gezin biraz.
Turkish Football - Latest football news, transfer rumours & results
Bu siteye göre de (ki Türk basınından derliyor genelde) Manchester United Talisca'yı transfer etmek istiyor, Manchester City araya girip kapmaya çalışıyor, Oğuzhan'dan hep "Arsenal target" diye bahsediyor, target ama birtürlü teklif gelmeyen target filan...
Sneijderin ve babasinin komisyon aldigi bile konusuldu o pert dejongdan.bos konusma davar sneijderin getirdigi belli, kus beyinli birinin baskasinin beynine laf atmasi da ironik. delikanli seni
Ben gayet memnunum. İnşallah almazlar o paralara.
sent via GSC
Ilk bizden duyun istedim
7 yıllıgına sevilladabelhandadan kurtardık mı paçayı harbiden
Çeptalk
Son 48 saat.
Nerede boyle bir haber?Maicon kulübünde kalacağını açıklamış diyorlar.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi