Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent tüzemen ne salladi tudora demin asporda.
daha lig baslamdan bukadar olumsuz sözler.
hic baslamayalim daha iyi.

Yeni sezonda stoper hattimiz Serdar Semih Ahmet olacak. Herkes kendini alistirsin buna. Serdar 2-3 mac oynar sonra sakatlik tatil falan takilir tum sezon. Ahmet Semih kazmalarina kaliriz.

Sende bunlari onceden bildigin icin bi tarafina kina yakarsin artik yasasin bu sene basarisiz olduk diye

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumda yazılanlara kulak asarsanız moraliniz alt üst olur. Gerek yok. Valla ben Belhanda'nın da,Maicon'nun da,Gomis'in de gelmelerinden dolayı mutluyum ki açıklanmadı daha. Geçen sene adam almadılar yahu. Bu senede alıyorlar. Parası beni ilgilendirmiyor.

Yalnız Tudor'u ciddi eleştirenlerden birisi olarak Tudor'a Levent'in filan yüklenmesinin altında hem de bu kadar ağır yüklenmesinin ardında yerlilerin bazılarını postalaması olabilir diye düşünmeye başladım.

Tam beklediğim cevap buydu işte. Kore'yle ilgili yazılara falan gerek yok herkes biliyor onların halini, konuyla da uzaktan yakından alakası yok. Onlar tamamen ayrı bir dünya. Böyle şeylerle argüman güçlendirilmez ancak komik durumuna düşülür.

Ortada olmayan bir transfer için konuşmak da anlamsız ama Albayrak'ın bu yalanı söylemesi için 1 tane mantıklı sebep var mı? Bu lafıyla Hamza'yı ortaya attı, oradan sonra da zaten Hamza ardını toparlayamadı. Üstüne yaşanan hayalkırıklığı, prestij kaybı vs... Bu yalan için 1 tane mantıklı sebep bulamazsın.

Yurt disindan topcularin managerleri de oynuyor, bizim yöneticilerimiz ile. Fiyat arttirmak istiyorsa bir oyuncu, türk kulüpleri ile irtibar kurup oralari sicak tutabilir. Manajer karisi cok gelmek istiyorum da diyebilir apoya, esim ile birlikte buraya. Ama istedigi sözlesmeyi Barca yada juve den kaptiktan sonra, zaten geriye dönüsleri bile olmaz. Yada laga luga en fazla.

DC28diGXYAIPNEV.jpg

Barcelona, Santos ile sözleşmesi Aralık ayında sona erecek olan Lucas Lima'yı yeni yılda takıma katmak istiyor. (Fox Sports)

İspanyol Marca Radyosu'na konuşan Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Younes Belhanda ile ilgilendiklerini açıkladı.

DC2noXNXkAAQWng.jpg

Igor tudor :Semih için bu yıl bambaşka bir yıl olacak Zaten kendini ispat etmiş biri
Ahmet caligi genlercbirliginden beri tanıyorum
Sinan kumaşı çok iyi ondan faydalanacağım
At fava bekle

Yarmelenko olsa kimse itiraz etmez ama maicon + belhanda + gomis + tete + clichy parasına alabiliriz o yüzden mantıklı olan 5 transferin de bir an önce açıklanması bir an önce kamp öncesi takımın omurgasını oluşturmalıyız :D

ilk uefa maçı

Muslera
Linnes-Maicon-Ahmet-Carole
Tolga-Selçuk
Sinan-Belhanda-Yasin
Gomis

İspanyol Marca Radyosu'na konuşan Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Younes Belhanda ile ilgilendiklerini açıkladı.

Açıkçası bu saatten sonra dönmesi zor ıslak imzalar atıldı dendi bütün spor basını tamam dedi büyük ihtimal belhanda ekstra 1-2 bir şey daha istiyor onu halletmek için menajer ve kulüpler vasıtasıyla ortalığı karıştırıp istediğini alacak :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt