Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki neymis?
1 sene sonra sozlesmesi bitecek adama 7-8 milyonda cekildigi gibi 15 milyonda cekilirmis.
Bruma Sassouloda olsaydi ve sozlesmesi 1 sene sonra bitiyor olsaydi 30 milyon euro cekerlerdi.
Sorun Turkiye ligi degersiz bir lig oldugu icin oynayan oyunculara da cok fazla para vermiyorlar.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Bu da mutlak doğru değil aslında. Biraz bizim yönetimle alakalı. Bakambu bile 8-9 milyona gitmişti. Altınordu daha PTT liginde iken Bundesliga'ya 2.5 milyona oyuncu sattı. Şimdi Cengiz için konuşulan rakam 10 milyon civarı. Kjaer için 15 konuşuluyor. Biz hem Arda hem de Bruma transferlerinde kötü yönetim örneği gösterdik. Eimizdeki değerlerin piyasasını sıkı tutamıyoruz.

Maicon-Titi tandemi iyidir iyi. Para diğer mevkilere harcansın...

55 milyon Bonucci için bugün haberlerde dolaşan rakam, aynısı Liverpool tarafından Virgil van Dijk (stoper) için önerildi reddedildi. 70 milyon sterlin istedi Southampton.

Virgil Van Dijk Won't Leave Southampton For Less Than PS70m | Daily Mail Online

Acerbi için 15 milyon az çok değerlendirmesi yapmıyorum yanlış anlamayın ama piyasadaki uçuk rakamlara biraz da bu perspektiften bakmakta fayda var. Özellikle Belhanda için konuşulan 8 milyon konusunda.

Ben bu konuda hemfikirim sizinle. Dediğim gibi piyasa bu noktada demek ki. Çübkü konuşulan rakamlar anormal. Kimse bana Lindelof'un 45, Morata'nın 75 milyon ettiğini söylemesin. Ama veriliyor işte.

Sorun bizim Bruma'yı çok çok ucuza vermemiz.

Yanlız Bruma ve Arda satışlarında yönetimin çok kabahati yok. Eğer ikisinde de aidiyet duygusu olsaydı eminim Galatasaray çok iyi paralar alabilirdi. Satmasak seneye beleş giderdi Bruma

Yanlız Bruma ve Arda satışlarında yönetimin çok kabahati yok. Eğer ikisinde de aidiyet duygusu olsaydı eminim Galatasaray çok iyi paralar alabilirdi. Satmasak seneye beleş giderlerdi
Ornek: emre colak, okan buruk, hakan sukur, yerden bitme

15 milyona fazla takilmayin adamlar kapiyi yüksek acicak tabiki normal pazarlik payi birakiyorlar.

Kimse Acerbiye 15 milyon falan vermez.

Görüşmeleri sonlandırsınlar derhal. 30 yaşında stoper 15 milyon ederse de etsin başka liglerde; ligimiz için lüksün de ötesinde olur...

Maicon
Belhanda
Gomis
Tete
Imbula
Kucko

Yapabileceklerinin maksimumu bu.
Belki 2.stoper surpriz olur.

Bi serinleyip geldim, Clichy de mi alindi simdi?

Biten tek bir transfer var oda gomis. Onda da menajerin net açıklamasına göre yorumluyorum.

Di marzio kolpacının en önde gideni. Ne diye ciddiye alıyorsunuz o herifi. Adam hem uyduruyor kafasına göre teklifleri hemde haber kaynağı twitter :)

Acerbi icin 14-15 milyon euro veren kulubun para sorunu olamaz. Kisaca Acerbi isini birakalim bize gore degilmis demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt