Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
???? - Serdar/Ahmet - Maicon - Clichy

Stopere fazla takılmayın bize 2 sağlam bek, ileride ve ortada iyi basan top tutan forvet ve orta saha lazım.

Bu iş stoperle çözülmez.

Bunlar olmazsa kahraman Muslera ya kahraman 2 stoper ekleriz sadece, hedeflere ulaşamayız

Belhanda ya 8 veren adamlardan 15 de isterler 20 de. Şaşırmıyorum.

sent via GSC

meksika macinda sag kanatda jürgen damm diye bir oyuncu var baya begendim,kac kurustur acaba almaya kalksak.

Maicon
Serdar
Ahmet
Semih

Hadi diyelim bu 4 adam var.
Dmcler kim?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Ben bu konuda hemfikirim sizinle. Dediğim gibi piyasa bu noktada demek ki. Çübkü konuşulan rakamlar anormal. Kimse bana Lindelof'un 45, Morata'nın 75 milyon ettiğini söylemesin. Ama veriliyor işte.

Sorun bizim Bruma'yı çok çok ucuza vermemiz.

Bruma Türkiye için fena olmayan bir fiyata gitti. Türkiye ligi dışında kriter alınabilecek bir olayı yok Bruma'nın. Yaşı da 22, Ekim'de 23, yani genç yetenek değil artık.

Bruma kalıp Avrupa kupalarında ve milli takımında kendini daha gösterseydi o zaman daha iyi fiyata satılırdı ama kendisi gitmeye zorladı. Bu konuda yapabilecek birşey yok, sözleşme imzalamamak için direten kendisi, Avrupa'ya gitmek istiyordu. Tudor'un anlattıklarının doğru olduğunu düşünüyorum.

Diğer konuya gelince, Türkiye'de oynayan oyuncu aynısını burda yapamaz bakışı İngiltere'de var. Geçmişte Tugay Kerimoğlu gibi 1-2 örnek hariç genelde Türkiye'den giden oyuncular da yapamadı. O yüzden Bundesliga'da oynayan bir oyuncuya o parayı veriyorlar ama Türkiye'de oynayana vermiyorlar. İngiltere Bundesliga'yı daha dengi olarak görüyor, Türkiye'yi ise daha düşük seviyede görüyor.

Ayrıca ne kadar oyuncu yolluyorsun, yolladığın oyuncuların kaçta kaçı başarılı oluyor, oyuncu üretimin ne seviyede vs onların da bir referansı var. O yüzden Portekiz'den oyunculara "uyum sorunu olur mu" sorusu daha az soruluyor, genelde referansları sağlam çünkü. Bizim ve genel olarak Türkiye'nin bu referansı çok sağlam değil, adam iyi olsa zaten şampiyonlar ligi ve milli takımda da kendini gösterir.

Lindelöf de mesela şampiyonlar liginde çok iyi performans göstermişti 2 sene önce (bizim gruba düştüklerinde), geçen sezon Beşiktaşla aynı gruba düştüklerinde çok izlemedim, Dortmund maçlarında izledim birtek.

Sonuçta Türkiye liginin değeri düşük, bunda Türk kulüplerinin oyuncu yetiştirmeme, ihraç edememe sıkıntısı da büyük pay sahibi.

Bu konu benim çok canımı sıkıyor mesela, 80 milyona yakın nüfustan oyuncu yetiştirmiyorsun, hazıra konmaya çalışıyorsun.

Son düzenleme:
Takım adam akıllı stoper görmeyeli çok oldu da bu kadar da gözü karartmak anlamsız. Acerbi için 9-10 milyon verilmesini de istemem. 2-3 milyona, daha az isim yapmış stoper mi yok!...Para harcanacaksa, öbür tarafta 5-6 milyona alınabilecek Lens var, eldeki kanat oyuncularının alayını toplasan bir Lens etmez!...

Şu Serdar Aziz sakatlanmasa iyi stoper aslında işimizi görür.Ama cok sakatlaniyor maalesef, ona güvenipte sezona baslanmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete + Lens nasil olur?
Tete savunmasi guclu otekinin ofansi.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

ali naci küçük‏ @nkucukk

Sportif Direktör Cenk Ergün, Acerbi için İtalya'da dediğimiz gibi Sassuolo Kulübü temsilcileri ve menajeri ile bir araya geldi

sanki kendisi ögrenmis gibi anlatacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt