- 29 Ağustos 2009
- 38.376
- 34.117
- 3.243
Ucuza alinacak ilac gibi bir sahsiyet lazim bize en az 1 tane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size kim anlatıyor bu masalları? Galatasaray veya herhangi bir kulübün Dani Alves'i alma şansı hiç olmadı. Dani Alves'e bunu söylersen güler 2 saat filan.
Dani Alves Juventus'la daha Barcelona'dan ayrılmadan çoktan anlaşmıştı, aylar önceden yani. Türk basını kendi kendine gelin güvey olup sizin gibi insanları kandırmak için masabaşı masallar yazıp yöneticiler de oyuncudan yüz bulamayınca "büyüklüklerine laf düşmesin" diye hoca istemedi diye kestirip atınca Dani Alves'i alıyorduk da Hamza istemedi oldu, olay ondan ibaret.
Öyle oldu çünkü Dani Alves'in de kalkıp İtalya'dan "hayır öyle olmadı" diye yalanlayacak hali yok, haberi bile yok adamın Türkiye'de konuşulanlardan, olsa da kim uğraşır elin adamını kalkıp yalanlamakla. O yüzden Türkiye'de yalan söylemenin sınırı yok zaten, nasılsa yalanlayacak adam da yok, insanlar da saf, söyleyenin yanına kar kalıyor.
Baysse olmayacak gibibursa Titi-Baysse yaptıysa çok başarılı hamle
korku filmi muziği vermişler arkadan,bi yandan 13.cumayı izliyodum.filmi durdurmadım sandım bunu dinlerkenbu nasıl program sergen , yarışma mı haber bülteni mi![]()
Allah aşkına duyum verin