Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vainqeuer iyi topcu ileri topla cikislari meloya benzetilebilir sertligi de benziyor ama melonun 30 metre adrese teslim paslari yok..yanindaki adama iyi pas veriyor ara ara hucuma da cikiyor..boyle bi topcu alacaksak selcuk yerine de birini almamiz lazim..
2 -3 ortasaha dediler,bakalım

Corchia - Maicon - Vida - Clichy defans dörtlüsü efsane olur.

Toplamda 20 milyon euro gider ama Bruma+Podolski'den gelen 17.5 milyona ilaveten borclanip savunmayi hallederiz.

Clichy oynamaya geliyorsa 3 sezon bu dörtlüyü bozmaya gerek yok.

​

Hic yonlu Tolga - Jong - Selcuk varken tek yonlu futbolcu'ya burun kivirmak komik, sanki Kante- Naingolan yapicazda konusuyorsunuz.

Bu dangalaklar ordusu orta saha alirsa opup basina koy.

Bunlardan sağ bek olan birisi var mı? Sanırım tudor 3 lu defans oynatacak seneye. Ama Clichy ismi çürütüyor tezimi. Ya da linnes yeterli bulunuyor tudor tarafından.
Tete sag bek ama Ajax'in oynatmadigi bir oyuncuyu biz ne yapacagiz onu anlamadim.

Corchia - Maicon - Vida - Clichy defans dörtlüsü efsane olur.

Toplamda 20 milyon euro gider ama Bruma+Podolski'den gelen 17.5 milyona ilaveten borclanip savunmayi hallederiz.

Clichy oynamaya geliyorsa 3 sezon bu dörtlüyü bozmaya gerek yok.

​
vida işi çok zor murat,pazdanı ya da adil ramiyi yaz oraya

600 bin € ya aldigi adama ne kadar para isteyecek Roma bakalim.

Bana Türkiye’nin durumunu bir kelimeyle anlatın derseniz "iyidir" derim. İki kelimeyle anlatın derseniz "iyi değildir" derim.

Vanqu da boyle bir topcu

Allahim ne suc isledikte, bu dursunu basimiza bela ettin...
Dursun Ozbeke gosterilen toleransin 1% Unal aysala gosterileydi suan baska bir konumdaydik.

vainqueri kiralayin 1 milyona 5 milyonda opsiyon koyun iyi cikarsa seneye 3 4 e kapariz

1 defa bile izlemediginiz adamlarla ilgili muthis topcu kalite is yapar yaziyorsunuz ya bayiliyorum

orta saha en önemli bölge artık bir gelişme olması lazım,stoper işini de hallettik

ya arkadaşlar Selçuk ile kimse olmaz :( yanına adam yazıp durmayalım yanında her türlü kötü gözükecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt