Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilaveten Ali Naci denen herif de ayni bokun laciverti. Bu adamlar hakkettiklerin cok ama cok fazla prim görüyorlar.

Yalan dediginiz ve inanmadiginiz seyi burada paylasip bir de bunun üzerinden tartismak ve konusmak gercekten muazzam bir beyin göstergesidir.

Ilaveten Ali Naci denen herif de ayni bokun laciverti. Bu adamlar hakkettiklerin cok ama cok fazla prim görüyorlar.

Yalan dediginiz ve inanmadiginiz seyi burada paylasip bir de bunun üzerinden tartismak ve konusmak gercekten muazzam bir beyin göstergesidir.

Ali naci geçen seneye kadar çok iyi biliyordu ama mehmet özbek amcası onu terk etti :oley:

Vainquer'i sertliği dışında bende beğenmedim. Bize daha özellikli adamlar lazım.

İlk ön eleme maçında sahada ne bizim eldeki topçular iş yapabilir ne transfer hallolur

Al de gruplara kalmak çok büyük sürpriz olacak bana

Twitter bu arada bu twitter hesabı ben arfayla ilgili birinin Türkiyede oldugunu iddia etmiş.fotsoor da bunu alıp haber yapmış.Galatasaray ve fener ilgili diye işte.diğer haberde de fotomaçı kaynak gösterip daha çok Galatasaraydan bahsetmiş.pek fenerle ilgili bi durum yok.

bu gece
Twitter bu programda bahsedildi biraz.

@mercanex
Suan l'equipe tv de Ben Harfa nin menajeri'nin Türkiye ye Galatasaray yetkilileriyle görüsmeye gittigini konusup tartisiyorlardi

bi renkdaşımızda böyle demiş.

dedikodu işte..

Son düzenleme:
Takım yaşlanıyor diyenler

İnanın yaşlı tecrübeli Galatasaray ı özledim ben

Başarı bizde hep 28 29 yaş aralığında geldi.

olmamış fuad senin gibi prof. dilbilimci bir insana yakışmadı

haa, st olcak doğru diyorsun dalginligima gelmiş malum son dönemde iyi değilim pek uyardığın iyi olmuş. kafa mafa bırakmadi ..kizi

filolog itibarım zedelendi'(

18/19 sezonunda bu kadro ve Tudor &Dursun ortaklığı ile PTT 1. ligde şampiyon olabiliriz

almadiginiz bir o kupa kalmıştı zaten iyi olur

ps: cl dışında

Çok yanlış bir benzetme olmuş. Donk gamsızın teki, mevkisine göre de yumuşak.

Vainqueur ise tam bir savaşçı, yanılmıyorsam Fransa liginin en çok top kopan oyuncusuydu.

Vain - Pasalic enfes bir ikili olabilir.

kendi agzinla benzetmeyi doğrulamışsin zaten donkta bu takıma en çok top kalan oyuncu diye gelmemiş miydi?

:*

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt