Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede dert etmiyorum yaw, selcuk ile burak´in sözlesmesini sadece senin ile bile 50 kere tartistik.

Yüzlerce kez yazdim maas bütcesinin genel anlamda 50% civari azalmasi gerektigini. Olayin özü bu, diger oyuncularda yazinca, kimse gidip o oyuncularin aldigi maasi savunmuyor. Yani tartisma cikmiyor zaten hic. Bir sen, bir melih, baskasi da aklima gelmiyor, sürekli söz konusu sneijderin maasi konusulunca, aldigi parayi savunuyorsunuz.

Hic bir mantikli aciklamaniz da yok, adamin aldigi parasi net fazla... Ve GS acisindan gereksiz bir harcama.

ilk defa wesleyin maaşı konusunda mesaj attım. daha önce bu olaya girdiğimi hatırlamıyorum.

takımdaki bütün oyuncuların yıllıkları fazla dersen katılırım demiştim önceki mesajımda ademcim.

Gözünün önünde yazdığım şeye niye alıntı yapayım? Hem bu sen ve avellerinin taktiği değil miydi? Ben de aynı şeyi uyguluyorum. Uza buradan ilgi budalası leş herif. Alıntı yapma zırvalarını okumak zorunda değilim.

Gsc Mobile App

Gözünün önünde yazdığım şeye niye alıntı yapayım? Hem bu sen ve avellerinin taktiği değil miydi? Ben de aynı şeyi uyguluyorum. Uza buradan ilgi budalası leş herif. Alıntı yapma zırvalarını okumak zorunda değilim.

Gsc Mobile App

Avellerim kimmis ? Nezaman ortaya mesaj atip, seni yada baskasini kast ettim ? Acikcasi söylemek gerekiyorsa 1 yildir bunu yapiyorsun, sana ne oldugunu cözmek mümkün degil.

Ve harbiden net olarak söylüyorum. Spor konusunda yapilan yorumlari sahsi algilayan bir insanin, ruh sagligi bozuktur.

Benim ile ilgili yazma, alitnilamam. Acikcasi bunu yaptiginda aylarca ignore ettim, goy goya bagladim. Ama bundan sonra benim ile ilgili her yazdiginda pesinde olacam, "temiz herif" Ömer Tezcan.

Avellerim kimmis ? Nezaman ortaya mesaj atip, seni yada baskasini kast ettim ? Acikcasi söylemek gerekiyorsa 1 yildir bunu yapiyorsun, sana ne oldugunu cözmek mümkün degil.

Ve harbiden net olarak söylüyorum. Spor konusunda yapilan yorumlari sahsi algilayan bir insanin, ruh sagligi bozuktur.

Benim ile ilgili yazma, alitnilamam. Acikcasi bunu yaptiginda aylarca ignore ettim, goy goya bagladim. Ama bundan sonra benim ile ilgili her yazdiginda pesinde olacam, "temiz herif" Ömer Tezcan.
Yav he he.

Gsc Mobile App

Rusya ve Ukrayna´da bildigim kadari ile sözlesmelerin durumu farkli... Transfermarkt´da hep öyle yaziyor, ama genelde sözlesmeleri bir 6 ay fazla gidiyor.
Kendi sitelerinde de 5 year deal diyor 2013 yazında aldıklarında.

2018 yazında bitiyor işte kontratı.

sent via GSC

Yav he he.

Gsc Mobile App

aziz2.jpg

Kendi sitelerinde de 5 year deal diyor 2013 yazında aldıklarında.

2018 yazında bitiyor işte kontratı.

sent via GSC

Bende bu saate kaynak arayamayacagim, ama genelde bir yil sonra sözlesmesi biten futbolcularda, sonra 1.5 sene deniliyor, bu dogu blok ülkelerinden. Sadece Rusya icin gecerli ise, yanilmis olabilirim. Bildigim kadari ile ukrayna da öyleydi.

Son 48 saatin ilk dakikalarından günaydın arkadaşlar :hat:

Inter'de oynayan Ever Banega'nın, eski takımı Sevilla'ya yaklaşık 9 milyon euro karşılığında transfer olması bekleniyor. (Sky Italia)

Izmir'de yine bu sabahta sallandık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dransfer lazım stopper, forved 2x,sol beck,sağ beck , box to box , sağ açık

Stopper 1 forward ve box2box acil

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı Sevilla'nın kapması hayrımıza olur bence.
8-10m bonservisi gözden çıkarmışsak mevki olarak Selçuk'un yerine bir oyuncu için harcamak daha mantıklı. Diğer bölgelere genç scout transferleri yapılsa da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt