Bilgi Adnan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2017
- 340
- 158
- 343
Istemedigin oyuncuyu 4. Siradan listeye yazmak da ayri zeka istiyor ... sonra cikip aciklama yapiyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben buyum kızım dransfer istiyorsan cektir gitAllah aşkına duyum verin
Doğru şimdi bende hatırladım o açıklamasını.Hasan şaş beyaz futbola katıldığında açıklamıştı üstadım. Sneijder son tercihimizdi, 4. sıraya yazmıştık demişti
gonderdigim istatistikler pek oyle soylemiyor hocam, defansif yonu sikintili gibi oldukca.Vainqueur tamamen defansif ağırlıklı bi oyuncu. Kesici yani ortasahada. Hücumla pek işi olmaz. Kucka her yerde aktif
Albüm adı ile sneijderin forma numarası aynı.Subliminal mesaj varTransfer nobetinde neden tarkan'ın resmi çıkar ki?
LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
https://www.whoscored.com/Players/32514/Show/Juraj-Kuckagonderdigim istatistikler pek oyle soylemiyor hocam, defansif yonu sikintili gibi oldukca.
ftnin son senesinde hazirlik kampinda önümüze geleni tokatliyorduk
sneijder drogba ikilisi akiyordu amrabat bile katki veriyordu
fbyi tek kale oynayip gecmistik süper kupada
takima ne zaman burak girdi ve cift forvete döndük isler ters gitmeye basladi
ve birkac hafta sonra da milli takima gitti kendisi
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Takıma sonradan giren Burak değil, Drogba idi.
Çift forvete yaz dönemi hazırlık kampında da dönmedik. Bir önceki sezonun devre arasında döndük.
Fatih Terim yeni sezonun 5. Haftasında gitti, son maçında olimpiyatta tinercileri sahaya dökmüştük.
Alnitak Alnilam Mintaka