Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-ağızından köpükler çıkararak anırdığında göre eşek olduğunu ıspatladın.
-istediğim grupta olurum kimseyi hayvan sıfatına sokmak senin harcın değil liseli aşıq.

Ulan bak dalgana bos bos konusma esek lafini kullandim sen atladin demekki esek sensin

Moderatör tarafında düzenlendi:
--------------adem-----gomis---------------
belhanda---tolga--------selcuk------yusuf
carole------maicon------serdar------linnes
--------------------muslera------------------

tudor sanirim yeni sezon icin böyle bisey düsünüyor.

1-2 sakatlik olursa, küme düser bu takim.

Bunlar kamp'tan sonra anca transfer yaparlar. Yine cacik bir sezon bizi bekliyor sanki.

Bir çok kulüple temas sağlayan Milan, Kucka için 10 milyon euro civarı bir ücreti kabul etmeyi düşünüyor. (Calcio Mercato)

dursuna her transfer dönemi mutlaka en az bi tane yerli menajer kazığı geçiriyorlar. bu seneki kazıklar da yusuf ve adem olacak demekki. ulan sanki koskoca galatasaray bunların eline rehin düşmüş gibi mutlaka her sene bi kaç tane yerli çöpü zengin ediyoruz. delirmemek elde değil

yusuf'un 1'e alindigina inanmiyorum ben, en son kimi 1'e almisiz ki cavanda'ya bile 2 kusur verdik. en az 2,5 tur yusuf, 2 de maas(GS asgari ucret)

Sakatlık olmasına bile gerek yok.
Bu şekilde 15.olmak için anca mücadele ederiz ve bu tamda dursun ve tudorun vizyonuna uygun olur.

Sürün yağlı surat!

tudor bu kadar mal değildir heralde.

Omer bey buyuksunuz benden bise demek istemiyorum. Gecen de bos muhabbet yapan sendin

haddini bileceksin. ona buna satasmayacaksin. gercek hayatta el pence duracagin kisilere burada posta koymayacaksin, senin gibi klavye delikanlilarini cok harcadik biz. dikkatli ol, ters birine denk gelirsin, altindan kalkamazsin.

ingiliz basinina gore Clichy ile Inter ve Liverpool ilgileniyor. Gercekten bize gelebilecegini dusunenler vardi medyaya inanip. Sunu anlamaliyiz ki teklif yapmak ile transfer yapmak arasinda buyuk fark var, cok buyuk hem de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt