Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder de tıpkı Tolga gibi ‘alternatif oyuncu’ olarak kadroda bulunacak. Takımın bir diğer Hollandalı oyuncusu Nigel De Jong ise kesin olarak gönderilecek.(hürriyet)

sen hele bi selçugu oynat da bak bakalım ne oluyo
Mal bu adam.

sent via GSC

yılda 5m cukkalayan topçu mu alternatif oyuncu olarak kadroda bulunacak

saçmalık

iyi de terimdash. Serdar aziz, Ahmet çalık, Eren derdiyok, Tolga ciğerci. bunlarda alternatif topçular. 7 milyon cukkalıyorlar. paylaşım var diye mi gözünüze az geliyor bilmiyorum ki

Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış,27 yaşında, en iyi olduğu dönemde bile 8.5 milyon €'ya transfer olmuş bir adama 8 milyon € vermek aptallıktır.
051147f79b174e88b8c20257296b0255.jpg

Şu sıfata baktığın zaman bence bu transferin detayları çuk diye oturuyor

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Maicon Pereira camiamıza hayırlı olsun KAP BİLDİRİMİ gelmek üzere.

HTC 10

Onceki gunlerde daha fazlaydi, suanda az sayilir.

Aysal zamanı böyle miydi Alper. Hey gidi hey. ilk ve tek ceza mı wesleyin menajerin p.zevenk dedim diye almıştım. gece 4-5 nöbet full doluydu. Bu dursun sadece kasayı değil, forumu da boşalttı.

Aysal zamanı böyle miydi Alper. Hey gidi hey. ilk ve tek ceza mı wesleyin menajerin p.zevenk dedim diye almıştım. gece 4-5 nöbet full doluydu. Bu dursun sadece kasayı değil, forumu da boşalttı.
Wesley'nin geldigi gun forumda rekor kirilmisti. Oyle gunleri biraz zor goruruz simdilik.

İlk 11'e en az 6-7 transfer yapmak isteyen sarı kırmızılılar, bir an önce resmi imzaların atılarak kadronun şekillenmesini bekliyor.
İlk hedef olan Acerbi için temaslarını sıklaştıran sarı kırmızılıların, Tudor'un da çok istediği İtalyan stoperin transferini bir an önce sonuçlandırmak istediği öğrenildi. Acerbi ile anlaşan Galatasaray, oyuncunun kulübü Sassuolo ile de bonservis pazarlıklarını sürdürüyor

Öte yandan sağ bek için ismi gündemde olan Tete için de Ajax ile 2,5 milyon Euro'da el sıkışan yönetim, 21 yaşındaki oyuncu ile de anlaşarak bu transferi noktalandırmak istiyor. (beinsports)

iyi de terimdash. Serdar aziz, Ahmet çalık, Eren derdiyok, Tolga ciğerci. bunlarda alternatif topçular. 7 milyon cukkalıyorlar. paylaşım var diye mi gözünüze az geliyor bilmiyorum ki

ahmed dışında bu oyuncular da fazla maaş alıyor ayzaldash

lakin bu yılda 5m avro kazanan topçuyu alternatif topçu olmasını doğru yapmıyor

Mençıstır Citymiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt