Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kim lan ismi bizimle anılıyor utanç verici bişey
b4dc04677485e268580641f3e778b3b6.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bombacı Mülayim

sent via GSC

Aslında sağ açık için Joel Campbell daha uygun olur.Yaşı genç ve piyasası var.Tutmazsa elden çıkar.Castro da en kötü kadroda bulunabilir ama aynı parayı alacak.Pasalic ve Corchia hakkında bilgim yok ama Enes çok övüyor.Ayrıca o kadroda %99 Belhanda da olacak.

Maalesef, ben imkanları da gözeterek gönlümden geçeni yazdım. Mesajından Castro ile Campbell' ı kıyasladığını anladım da anlam veremedim doğrusu?:confused:. Castro 8 numara oyuncusu, maliyeti yok gibi bir şey. Campbell sağ kanat için iyi bir opsiyon olabilir, katılıyorum ama hem maliyeti çok da az olmayacaktır, hem Castro' yu yazdığım mevki ile alakası yok, yanlış mı anlıyorum acaba?...

Adil rami Marsilya ya galatasaray in teklifini bekliyorum ondan sonra cevap vereceğim demiş.

Marsilya taraftarı yine isyanlarda gomis in maaşını biz verelim şu adamlar bizi bu sene rahat bıraksın diyor :D

ahaha insalllah gelir abi adil rami.vainqueura ne diyosun?ciddi haberler fransada.bize yararlı olur mu?

420 bin Euro maaş istemiş Marsilya dan aylık bizden daha fazla ister

Net mi acaba vergili fiyat mi bu ? Fransa'daki vergiler malum . Sayet vergili fiyatsa bizim icin bedava Rami kalitesinde bir adam icin . Tarihimizin en iyi 3 stoperinden biri olur muhtemelen kendisi .

duzenleme : ben Rami sandim :D

Son düzenleme:
Deportivo La Coruna, Real Madrid'in 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Federico Valverde'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

DC8iQYBXUAA2aeh.jpg

Bursaspor başkanı Ali Ay: Fransız pazarından oyuncular seçmek istiyoruz. Bütçemiz de 20M euro, 5M euro da bonservis ücreti verebiliriz.

''Maicon, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.''

Bruno Andrade @brunoandrd
Maicon já está a caminho da Turquia. Zagueiro faz exames médicos e assina contrato com o Galatasaray amanhã

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt