Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon: "Son detayları halletmek için menajerimle birlikte yemekteyiz"
1f44a.png
1f44a.png
DC8o2HAXsAA2zDe.jpg

Son detayları hallediyorlarmış
80365fb114237a8dd13d2890536c62ce.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon, Belhanda ve Gomis 1848482838483 kez hayirli olsun

Simdi sira diger mevkilere geldi:

1 sag bek
1 sol bek
2 orta saha
1 kanat
1 forvet

beinsports 1-2 haftadır pok gibi.özledik o son dkları.bi tete bi clichy bi imbula haberi verin insafsızlar

Ben niye Castro diyip duruyorum Şükrü?. Bir orta saha oyuncusundan beklenecek her şey var adamda. Transfer edilmesi sözkonusu olsa peşinen 'Çöp' diyecek olanları s.ktir et. Kasımpaşa ligde iddialı olmak adına ciddi yatırım yaptığı dönemde 2 milyon bonservisle almıştı, yıllık kazancı da az değildi muhtemelen. Şimdi bonservisi elindeyken kaçırılmamalı...

Süper Ligde oynuyor/oynadı diye onu "bozuk plak" gibi kötüleyenler olacaktır elbet. Aynı şahıslar oyuncu yabancı ligde oynasaydı öve öve bitiremezlerdi.

Castroyu pek takip etmedim ama paylaştığım videoda takımımıza katkı sağlayacak birisine benziyor. Takımda uzun pasları De Jong dışında yapan yok mesela.

Maliyeti düşükse kötü olmaz.

de5e5a0ed2ff11698f001c1e7bc154a8.jpg

Maicon'un menajeri: "Yemek için teşekkürler Maicon ? Beraberiz."

Fransadaki renkdaslar çöksün
Bütün Avrupa da sınırsız konuşma sms ve 100go internet aylık 19€ yerine bir sene boyunca 0.99 cent. 2 tane bundan alıyorum telefondan modem yapıyorum eve sabit internet hatrına gerek yok 80 mega hızla surf keyfi baby.
d969763f4a0ee85f74ec0f5449b80739.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Süper Ligde oynuyor/oynadı diye onu "bozuk plak" gibi kötüleyenler olacaktır elbet. Aynı şahıslar oyuncu yabancı ligde oynasaydı öve öve bitiremezlerdi.

Castroyu pek takip etmedim ama paylaştığım videoda takımımıza katkı sağlayacak birisine benziyor. Takımda uzun pasları De Jong dışında yapan yok mesela.

Maliyeti düşükse kötü olmaz.
De jongta o uzun pasları Türkiye kupası maçlarında zayıf takımlara karşı attı. Adamın bi gram faydası dokunmadı takıma inanılmaz yav 3 milyon küsür para aldı bide

KAP nerdeeeee

Dursun canlı yayında Şov yapacak

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt