Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Serdar'a 4.5,Ahmed'e 2.5,Brezilyalı düldüle 7 gömdükten sonra bjk bonservissiz Pepe'yi alırsa ben

9a3429c1c07e084221c8477c3f27835f2b114a19.gif

3 hafta sonra avrupa maci var. bir tane bile transfer yok ortada.

Transferi birak az cok is yapan bir kac adamida takimdan gonderdik.

Pepe abartilmayacak bir rakama gelebiliyorsa biz alsak daha iyi, Maicon Pepe ikilisi canavar gibi olur.

Ulan Pazdan'ın 2.5M bedelli serbest kalma maddesi var.

Maicon - Pazdan mükemmel olur stoper tandemi be yanına Clichy ya da Tete diğer tarafa Linnes bile olur.

Uefa kupasına bile oynarsın ya.

cenk yarın istanbula geliyormuş

albers de gelmiş yarın görüşeceklermiş

yarın maicon in sneijder out olacak gibi

@ber_gs10
Lider stoper eksigini Maicon ile gidermeyi düşünüyoruz ve eger duydugum doğruysa sol stoper olarak Ozan Kabak'ı ds deneyecegim dediği Tudor

Bunu gerçekten yaparsa Maicon - Ozan tandemi Tudora savunma hatasıyla alakalı tek laf eden adam değildir , yeterki cesaret etsin.
Eğer gerçekten aklında böyle bir şey varsa, beğenmiş demek ki Ozan'ı

Ben desteklerim böyle bir şeyi valla o çocukta potansiyel var boyu uzun atletik, orta saha özellikli bir stoper bir de topla çıkışlar yapıp güzel paslar atıyordu :)

Atletizmini bozmadan güçlendirirmek lazım.Çok önemli bir stoper olma potansiyeli var o çocukta

Bir stopere para gömebiliriz ama ikinci stopere verecek büyük paramız yok, yama yapmakta mantıklı olmaz o yüzden bence denenmesi gerek zaten.

2.stopere bu sene para vermektense bence merkez orta sahayı güçlendirmek için kullanılsın o para

Futboldaki en kritik mevki ve melo gittikten sonra bizim bu durumlara düşmemizin esas sebebide o mevki bana göre :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt