Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pepe'yi alırlarsa bu hakemler iki üç maç kırmızı kart veremez Aziz'in sinileri bozulur Beşiktaş çatar Fiko ve Şenol cevap verir. Bu iki şikeci çarpışırken aradan bam bam vurup kaçalım derim.

Sneijderden indirimi istenebilir ve kabul etmezse kesin olarak yollar ayrilir gibime geliyor.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

nevzat dindar
3'ü biarada gelecek.. sorun yok.. maicon yola çıkmak için işaret bekliyor.. detaylar konuşuluyor.. belhanda 26 Haziran'a sarktı..

Metin Tekin: Sabri'nin Galatasaray'da hakkı verilmedi. Sabri'de bazı özellikler var çoğu oyuncuda görmedim. (beIN Sports)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu şikeciler mehmet ekiciyi resmi olarak aldılar desin biri lutfen resmi olarak aldılar deyin.

Şikeciler ben arfa peşinden koşuyor ekiciyi bize iteleyecekler:( :(

Bitsin artık şu transfer dönemi kimseyi almayın ulan karaktersizler.
Kimse gelmesin yeterki transfer yapmayın.

Sürün yağlı surat!

Tamam Hakan kimseyi almayacağiz Toteme devam mi Hani buyuk bir futbolcu ismi ciktiginda gelmez diyorsunda geliyor gelmeyincede Gelmez demistim diyorsun ya O totem iste

Taffarel :Maicon önce Porto sonra Sao Paulo'da kaptan oldu. Biterse müthiş bir transfer olur. Hiçbir şüphem yok. (beIN Sports)

e48e26a044b7dba09567aa363a328e1d.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder ve Selçuk'tan aynı anda indirim istenirse bu davranışı tutarlı bulur ve desteklerim. Sneijder'den istenirse sadece paçozluk olur.

Ayrıca Sneijder ayrılacaksa ön tarafa çok üst düzey bir adam daha almak gerekir. Bonservis de ödemek gerekir. İyi düşünmesi lazım yönetimin.

Pepe'yi alamayız. Bizde maaş bütçesi sıkıntısı var. Pepe'nin de bonservisi elinde olduğundan hayvan gibi maaş vermemiz lazım. Bonservis ödeyebiliriz. Pepe'ye yıllık 5-6 vermektense. 7 milyon bonservis verip yıllık 2.5 maaş vermemiz lazım UEFA ile tekrar sıkıntıya düşmemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt