Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci : ben maicon İstanbula gelmiyor dedim, Türkiyeye gelmiyor demedim

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Galatasaray, Kenny Tete transferi için Ajax ile anlaştı. Oyuncu ile yapılan görüşmeler devam ediyor. (beIN SPORTS)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Beklentim Kucka+Pasalic paketi.. belki bir sürpriz isim daha gündeme gelebilir..

Nevzat

nevzat dindar
Beklentim Kucka+Pasalic paketi.. belki bir sürpriz isim daha gündeme gelebilir..

kucka-pasalic güzel de imbula olur inşallah.ama vainqueur gelecek bence.

Équipe tv de biraz önce galatasaray in ben arfa ve Imbula nin menajerini pazarlık için İstanbul a davet ettiklerini söylediler

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

nevzat dindar
Clichy önce evet dedi sonra yapılan teklifler kafasını karıştırdı.. açıkcası çok isterdim ben..

:red:

Beşiktaş pepeyi alırsak güzel iş ama şöyle bir durum var 2 m euro üstü maaş alan 1-2 oyuncusu varken pepe 4 m euro gibi miktar ve imza parası da ister açıkçası diğer oyuncuları karşısına almak istiyorlarsa getirsinler ama gelirse ciddi katkı verir

Clichy önce evet dedi sonra yapılan teklifler kafasını karıştırdı.. açıkcası çok isterdim ben..
Tete ve 1-2 isim daha var sağbek için..

Nevzat

Ali Naci'nin yeni nickname'i: dansoz.

Riske gerek yok.
Maicon - Pazdan

İşimizi çok güzel görür.
Pazdan bildiğin "bargain".

Son düzenleme:
nevzatin hic birsey bildigi yok önceki seneler haber aliyordu icerden ama artik birsey bildigi yok bence.
o imbula olmuyor diyorsa olma ihtimali yüksek.

ben arfa ve imbula olur inşallah.dün gece yazmıştım söylentiler var diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt