Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla tek yılbaşında 3 tane içtim son bir senede ama şu meret ağzıma değdimi böyle 5-6 nci bardağa geldikmi damagim sızlıyor biraz nargile ile avutuyoum ama farklı tutmuyor yerini. Eskiden bir gecede bir paket sigara bitiren sabahlara kadar diskolarda gezeen biriydim şimdi zor geliyo. Nişanlandım ev aldım Normal işe gidip geliyorum :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yılbaşı da olsa içmesen, nargileye hiç başvurmasan iyiymiş. Önemli olan vücuduna nikotini hatırlatmaman, unuttur gitsin...

Trabzonspor, Cruz Azul'un Şilili orta saha oyuncusu Martin Rodriguez ile ilgileniyor

beinsports

Yılbaşı da olsa içmesen, nargileye hiç başvurmasan iyiymiş. Önemli olan vücuduna nikotini hatırlatmaman, unuttur gitsin...

Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ali Naci Galatasaray ve Sao Paolo arasinda anlasma yok diyor :oley:

ali naci yine aynı bütün brezilya anlaştı diyo bu hala acerbi derdinde.

herif maicon Galatasaray'da diyen kanala çıkıp transfer bitmedi diyor :D

erbatur da dalga geçiyor sorularıyla

Her baskaninin götünün icinde olup, transfer konusunda bukadar fos olmak da büyük basari ali naci icin... Yaa, ama hergün spor sayfalari doldurulmali, yoksa nasil ekmek yigecek ali naci, nevzat gibi gazeteciler. ;)

ali naci ve nevzatı hem takipten çıkardım hem de engelledim:D

kdumun duyumcuları viski içip jb geçiyorlar milletle

Bir kaç arkadaşım Meksika'nın konfederasyon kupasında sağ kanadındaki Damm isimli elemanın iyi bir sağ bek olduğunu söyledi. Ben hiç izlemedim. İzleyen var mı iyi mi eleman, iş yapar mı?

Taffarel: "Maicon çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. İki ayağını da kullanabiliyor. Türkiye'ye gelirse muhteşem bir transfer olur."
Taffarel: "Transfer gerçekleşirse, Maicon'un başarılı olacağına dair en ufak şüphem yok." (beIN SPORTS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt