Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lens sağ değilmiydi ? Solda da oynar tabiki de adamı sağda gördüm hep diye hatırlıyorum.

Belhanda gelirse onu nereye monte edeceğiz sneijder de varken. Ben bu belhanda işinini tam çözemedim. Sneijderi sildiler belkide kafalarında. En az lens kalitesinde bir hatta iki tane kanat lazım bu takıma.

Belhanda sol kanattada oynuyor.Fakat esas mevkisi amc.Böle devşirme adamlardan hoşlanmıyorum.Wes gidici kesin zaten.Tudor onunla ilgili soruya bakıcaz falan dedi.Wes giderse Belhanda ortaya çekilip 1 tane sol kanat alacaklar.Sağ kanat sinan falan oynar artık.

çok üzüldüm , fizik tedavi ile konuştunuz mu , genç olduğu için bir miktar recovery mümkündür illa ki.

6 bin Euro verdim 3 ay gitti gram bir gelişme olmadı. Burdaki doktorlar psikolojik diyor türkiye yi hiç sorma acıbadem e bir haftada servet verdik adamlar gram ciklemedi dayin olacak o ülkede. Bu hafta sonu geri gelecek doktor arıyorum şuan türkiye den ünlü sağlam rumatolog nuroloji tam olarak nerden geldiğini bilmiyoruz. Türk diyoruz kendi milletimiz diyoruz adamlar da acıma yok hiç takmiyorlar ne yapacaz bilmiyorum. Acıbadem medikal parka 25 milyar a yakın para verdim bişey bulamadılar.

Eğer forumda biri varsa yardım edecek biri elimden geleni yaparım

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

DBFdXMlXkAAasvd

2014'de demis bunu

Tmm

6 bin Euro verdim 3 ay gitti gram bir gelişme olmadı. Burdaki doktorlar psikolojik diyor türkiye yi hiç sorma acıbadem e bir haftada servet verdik adamlar gram ciklemedi dayin olacak o ülkede. Bu hafta sonu geri gelecek doktor arıyorum şuan türkiye den ünlü sağlam rumatolog nuroloji tam olarak nerden geldiğini bilmiyoruz. Türk diyoruz kendi milletimiz diyoruz adamlar da acıma yok hiç takmiyorlar ne yapacaz bilmiyorum. Acıbadem medikal parka 25 milyar a yakın para verdim bişey bulamadılar.

Ben radyoloji olarak mrlarına bakabilirim sana pm atıyorum email adresime nasıl yollayabileceğine dair.

Yanlız Stok Sity haklı. Adamlar 24 milyon euroya almış İmbula'yı. Öyle 10 milyona filan bırakmazlar.Bence daha gerçekçi isimlerle uğraşmalıyız.

Gecmis olsun kardesim, umarim en kisa zamanda iyi haberler almaya baslarsiniz.

Acibadem, m.park tarzi hastanelere gittiysen buyuk ihtimalle Turkiye'de gorebilecegin en iyi doktorlari gormussun demektir, Avrupa'daki arastirma hastanelerine bir bak derim. Bizim de bir aile dostu olan bir norolog var ama sanmiyorum ki Acibadem'deki, Medical Park'taki doktorlar kadar iyi olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt