Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linnes-serdar-koray-carole-donk-tolga-sinan-başsan-yasin-kerem çalışkan

cavanda-balta falan yedek takımdaydı

özdursun maçı için yazdığım 11e ne kadar da benziyor değil mi :D

Aynen.O zaman senin 11'le çıkarız Sneijder Bey kampa erken gelmezse.

be85a464efb382cbd84947fecba6deaf.jpg

Sabri sari kirmiziya olan sevgisinden dolayi sadece Kayseri ve Goztepeylen gorustu galiba

Buyuk kaptan

zaten zayıf bi insanım.transfer dönemi basladıgından beri de abur cubur yiyodum.içtiğim şeyin içinden böcek çıktı.:( hala midem bulanıyo.

hoca aslarla sol stoperde korayı oynattı sergen, karşı takımda hakan ile ozan yan yanaydı 2 solak :(

şans vermezse küserim tüdora
Sadece solak değil Ozan her iki ayağıda iyi :D

Milli takımda sağ stoperde oynuyordu sağ ayağını daha çok kullanıyordu orada :)

Orta saha gibi ileriye top taşıyıp atağa kaldırdığı da oluyordu takımı. İYi eğitilirse, çok komple bir stoper olabilir bu çocuk.

Boyu da 1.85 yada 1.86 falandı yanlış hatırlamıyorsam

Clichy nin istedigi neyse verip almak lazim 10 gundur soyluyorum bekledikce talipleri artacak..jetronun tipi carole e benziyor geciniz ayrica boyu 1.69mus.arka direkte hava topuna cikip kafa vurduran bek istemiyorum bitane sabri izledik zaten

Can Büyük kardeşimizin ceza almasına üzüldüm. (Anladığım kadarıyla) benim mesajım üzerinden başlayan bir tartışma sonrası gelişmesinden de sorumluluk duyuyorum. Neyse ki kısa süreli imiş cezası; geçmiş olsun...

Bize hayvan gibi yapılı ve hızlı adam lazım. Tam anlamıyla manda gibi görünce irkileceğin yapıda da olan bir kanat oyuncusu.

Üye burada isim vermeden adama traoreden bahsetmiştir

bugunde transfer yok, her gece acip bakiyorum ortada hep husran var.

Herkeze iyi nobetler, her Allahin gecesi uyurken dursuna kufur ediyorum bu gecede edecem :trollfacce.gif:

Yarin KAP bildirimi gelmeli artik.

Son düzenleme:
@Can Büyük kardeşimizin ceza almasına üzüldüm. (Anladığım kadarıyla) benim mesajım üzerinden başlayan bir tartışma sonrası gelişmesinden de sorumluluk duyuyorum. Neyse ki kısa süreli imiş cezası; geçmiş olsun...

bu castro aşkın daha kaç delikanlıyı heba edecek bakalım

krakerboy duyum atmış pasalic ve yusuf erdoğan ilgi alanımızda değilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt