Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci diyor ki Tudor sadece Selçuk ve Musleraya güveniyor. Tudor çıkıyor 1 stoper alacaz diyor şimdilik. Güvenemediği birini koymaz heralde dimi ? Garip bi iş şu Ali Naci ortalığı çok karıştırıyor biri sustursa iyi olacak

Jenkinson'u sağ beke monte etmek lazım. Sakatlıklar yaşadı, son durumunu bilmiyorum ama oyuncu karakteri olarak stoperlerin işini kolaylaştıracak bir sağ bek. Stoper de oynayabilir. Hava toplarında iyi, ters kademelere giriyor, fiziği ve temposuyla sağ bek emanet edilir kendisine. Sakatlıkları soru işareti yalnızca.

Maicon çekmiş retroyu. Kulübün tarihine sahip çıkan oyuncu candır.

volkan-arslan_458871.jpg

ulan 33.5 bütçeye sağlam takım kurulur be
Belhanda - 9
Maicon- 8
Gomis-3.5 bunlar bir kere girdi geriye 13 milyon kalıyor
İmbula-2 kiralama
Pasalic-2 kiralama
Clichy-1 imza parası
kalan 8 milyona adam gibi kanat alın sağbek almayın Linnes idare eder gidin Lens'e verin o parayı

o kadar transfer bütçemiz var Porto'dan Ricardo Pereira ya da Torino'dan Bruno Peres'i sağ beke almalıyız müthiş hücumcu bekler

hafta sonuna kadar hakkında bazı pozitif gelişmeler olacağını düşünüyorum.

quaqerboy - clichy hakkında

Mümkünse süper ligten Cengiz Ünder hariç yerli futbolcu almayalım. Alt yapıda nice Yusuf Erdoğan'lar,Orkan'lar vs var.

bu gece burasi yanacak beyler yanacak
uyumak yok bize

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

yok ya çok para verdik Belhanda'ya Sneijder varken gereksizdi kötü futbolcu kesinlikle değil ama daha kritik bölgelere kullanmamız lazımdı 9 milyonu

Bjk orkan çınar ile görüşüyormuş aslında bizde alabiliriz 2 kere izlemistim gayet iyi genc oyuncu almanya altyapisi var sanırım iş yapar rotasyonda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orkan iyi de öncelikli hedef şu yoğun çöp takımı bir süpürmek aslarla doldurmak. Yedek oyuncuyu ağustosun sonuna kadar alırsın elbet. Ha eğer böyle oyuncu alma planın varsa 20 gündür kafası kopuk tavuk gibi gezeceğine ülke içinden ucuz genç kovlaayacak bir ekip yollayıp şu ana kadar düşük bir bedel ile halledecektik.

Yine her sezonki gibi alternatif isimlere dönmüşüz, Dursun ve müritlerinden asla bir dışkı olmayacak maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt