Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Koray şans verilirse takımdaki en potansiyelli stoper sağlıklı kaldığı sürece. Umarım güzel bir kamp dönemiyle Tudorun gözüne girer.

Ahmet Çalıktan 3 kat daha stoperdir.

Oyun kurma özelliği ve uzun pasları da var

YouTube

Hayatta hicbirsey icin beklentilerinizi yuksek tutmayin sonrasinda hayalkirikligina ugraarsiniz. Burada da boyle. Umarim iyi bir transfer doneminden donra guzel bir sezon geciririz ligdr ve avrupada :)

Bruma'yi beyinsiz bulan sonunu getiremiyor diyen taraftar Adama Traore'yi mi istiyor . Videolardan izleyip istiyorsa tamam fakat onun disinda belki Bruma'dan hizli belki daha teknik Bruma'nin yuzde 1'i kadar akli olmayan sonunu getiremeyen sadece son vurus sikintisi degil pas bile veremeyen bir oyuncu . Yetenek cok ust duzey hiz da oyle geri kalani eksilerde .

hocam doğru diyorsun güzel diyorsun da herif premier ligdeki beklere 10 metre fark basıyor artı fizik gücü brumanın en az 5 mislidir

süper ligde bu patlama gücüyle ve kuvvetiyle son toplarda karar vermek için 30ar saniyesi olacağından doğru tercihler yapma ihtimali yükselecektir

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunlardan bir bok olmaz bu kafayla Viscaya 5 vereceğine Ben Arfa'yı al ha bizden de olmaz o ayrı dava

fener oyuncu satmalı viscayı alabilmek için zor o iş

hocam doğru diyorsun güzel diyorsun da herif premier ligdeki beklere 10 metre fark basıyor artı fizik gücü brumanın en az 5 mislidir

süper ligde bu patlama gücüyle ve kuvvetiyle son toplarda karar vermek için 30ar saniyesi olacağından doğru tercihler yapma ihtimali yükselecektir

Kazin ayagi oyle degil dostum her ne kadar heycan verici hareketler yapsa da maclarini ac izle tam taraftar cildirtmalik adam .

son dakika-bipspor: (2) 6.5 milyon euro isteyen başakşehir ile f.bahçe anlaşmaya çok yakın.. pazarlık sürüyor..

:O

1- bir pepe haberi çıkıyor 2-3 sayfa pepe beşiktaş muhabbeti yapılıyor.

2- guakerboy adamdır. boşa yazmaz.

3- bence; maicon, belhanda,gomis hatta clichy artık galatasaray'ın futbolcularıdır. maliyetlerini değil nasıl oynayacaklarını konuşalım. evet yeni futbolcularımız hakkında neler düşünüyorsunuz. Allah utandırmasın çocuklar.... vurduğunuz gol olsun.sesi kadıköy'den beşiktaş'tan duyulsun.

bırakın alsınlar Visca'yı yaa kafanıza takmayın Başakşehir sistem takımı orada Bekir armudu bile iş yapıyor devre arası götüne teneke bağlarlar

son dakika-bipspor: (2) 6.5 milyon euro isteyen başakşehir ile f.bahçe anlaşmaya çok yakın.. pazarlık sürüyor..

:O

ben alacaklarını sanmıyorum.şu an ellerinde para yok çünkü.kaynak yaratmaya çalışıyolar.kjaer giderse alabilirler viscayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt