Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bildigim gördügüm bütün fenerliler özellikle uçan hollandalıya etmedikleri küfür yok gitmesi icin gitsede kurtulsak emekli heriften diyorlar

fenerliler genel transferlerden cok memnun degiller aslında lens yerine daha az katkı veren dirarı aldılar

valbuena iyi adam ama yaşı ortada ekiciyi zaten bilen biliyor

Belhanda'ya o kadar bonservis vereceğine Ben Arfa'ya yıllığı fazla tut Sneijder'i satarak yıllığından kurtul alıver adamı. Belhanda'ya bu kadar yoğunlaşılması yem atmak mı acaba? Ne vereceği belli olan bir isim gibi değil ve yüksek bonservisi var. Çözemedim bu işi. :/

Aykut Kocaman sistem oynatır , Visca onun oyun sistemi için Lens'ten daha önemli.

Muslera
Tete-Serdar-Maicon-Clichy
Lewis Baker-İmbula
Maximin-Belhanda-Sinan
Gomis

Whisky i çok kaçırdık canım fena sigara çekiyor anasını satayım tam bir sene oldu bırakalı. Ne zaman geçecek bu anlamıyorum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Asla geçmeyecek Leo

Her zaman aklının bir köşesinde yer alacak

ama sen içmemeyi tercih edeceksin orası ayrı

mönşengladbooagghhsporluyu mapusa düşürdüğün için çok sevinçli görünüyorsun şürkücüm..?

yok yaw çok üzüldüm

üyelere kim gizlice laf sokup karamsar karamsar konuşarak morelimizi bozmaya çalışacak şimdi

forum için acı bir gün : (

Son düzenleme:
Mümkünse süper ligten Cengiz Ünder hariç yerli futbolcu almayalım. Alt yapıda nice Yusuf Erdoğan'lar,Orkan'lar vs var.
Altınordutu buca yı bilmem överiz burada orada da türkiyenin en iyi alt yapısı halen bizde :) tüm alt yapı yaş kategorilerinde genelikle hep en öndeyiz yarışlarda. Değerlendiremiyoruz işde a takıma altınordu takımları gibi A takımın seviye farkından dolayı. Kiralık veriyoruz yanlış yerlere yoluyoruz çocukları genelikle :( kim bilir kaç tane ardalar ve saireler yok oldu yönetim safiyetinden dolayı.

Visca hamlesine karşı Lens'i almak gerek. Lens'in yıllık ücretini karşılayamadılar muhtemelen.

Lens'e yıllık 4m vereceğime Onyekuru,Maximin,Karamoh,Coco gibi bir isme 8m civarı bonservis+1m maaş veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt