Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altınordutu buca yı bilmem överiz burada orada da türkiyenin en iyi alt yapısı halen bizde :) tüm alt yapı yaş kategorilerinde genelikle hep en öndeyiz yarışlarda. Değerlendiremiyoruz işde a takıma altınordu takımları gibi A takımın seviye farkından dolayı. Kiralık veriyoruz yanlış yerlere yoluyoruz çocukları genelikle :( kim bilir kaç tane ardalar ve saireler yok oldu yönetim safiyetinden dolayı.
Ben şu alt yaş kategorisinde Ozan ve Atalay'ı izledim, yavaş yavaş alıştırmak lazım. Mesela Ozan hem lig hem kupada oynaması lazım.

Bu arada herkes Belhanda'nın kanatta oynayacağını düşünüyor bence değil. Gelirse İmbula'nın yanında ön liberoda oynar. Twitter yazarları gibi Selçuk'un forması garanti değil bana kalırsa.Muslera hariç herkes kesilebilir kanaatimce. Ama elzem olan sağ bek ve ön libero bence. Diğerleri geldi sayıyorum.

Tete Sneijder takası gündemdeymis

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

yarın acerbiyle son bir görüşmemiz olucak arklar tudor hocamız ısrarla istiyor kendisini olmazsa maicon ilk uçakla istanbula
clichy içinde müspet ya da menfi bi nihai sonuç çıkıcaktır 2-3 gün içinde
imbula da işlem tamam stoke citye son teklifimiz kiralık satın alma opsiyonu 20 milyon €

Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Büyük geçmiş olsun Leo

Rabbim tezinden şifa versin inşaAllah

şimdilerde moda üniversitelerin araştırma hastaneleri oldu

Ve kaliteyi de oldukça yükselttiler örnek Bezmialem gibi

Tavsiye ederim bir incele

Büyük geçmiş olsun Leo

Rabbim tezinden şifa versin inşaAllah

şimdilerde moda üniversitelerin araştırma hastaneleri oldu

Ve kaliteyi de oldukça yükselttiler örnek Bezmialem gibi

Tavsiye ederim bir incele

Sağol yarın arar sorarım ünlü doktor ahmet akgül ile görüştüm yarın arayacak beni.

Selçuk yerine güçlü diri bir oyuncu alınmadığı taktirde tüm transferler yalan olur gibi geliyor bana. Sneijder gitmeyecekse Belhanda transferi de gereksiz bence. Stopere Maicon gelirse, Semih, Serdar, Koray ve Ahmet ile birlikte 5 adam yapıyor ve başka bir stoper alınmaz.
Bütçe nedeniyle sağ beke bir transfer olabilir. Solda Linnes ve Carroll yeterli derler.
Gomis muhakkak alınmalı. Ancak izlediğim kadarıyla genelde iyi orta yapan kanatlar ve kanat bekler gerekiyor. Bu durumda bizim kanatlar çuvallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt