Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bizim bi tanıdığın eşinde de boyun fıtığı vardı 6-7 doktora gittiler hepsi ameliyat dedi artık ümidi kesmişlerdi Antepte misafirlikte bi doktor önermişler gittiler doktor hiçbişeyin yok sorunun psikolojik demiş yollamış ve şuan çok iyi durumda. Ümidini kaybetme. Geçmiş olsun bu arada

Lens'e yıllık 4m vereceğime Onyekuru,Maximin,Karamoh,Coco gibi bir isme 8m civarı bonservis+1m maaş veririm

Saydığın isimleri Türkiye'ye bırakmazlar gibi :/ Onyekuru Thierry Henry olabilecek potansiyelde belki de. Bruma'dan daha potansiyelli. Diğer saydığın isimler de kiralıktan yeni dönen isimler çoğunlukla.

Bizim bi tanıdığın eşinde de boyun fıtığı vardı 6-7 doktora gittiler hepsi ameliyat dedi artık ümidi kesmişlerdi Antepte misafirlikte bi doktor önermişler gittiler doktor hiçbişeyin yok sorunun psikolojik demiş yollamış ve şuan çok iyi durumda. Ümidini kaybetme. Geçmiş olsun bu arada

Şuan bizimkiler de antep de medikal parkta ama bişey bulamadılar antep de nere gitti Sizinkiler

Leo abi geçmiş olsun,Allah şifa versin.

Yemisim lensinizi viscanizi

Bize bruma gibi oyuncu lazim bruma gibi

Sağol yarın arar sorarım ünlü doktor ahmet akgül ile görüştüm yarın arayacak beni.

Biraz baktım varis üzerine uzman herhalde

Tekrardan büyük geçmiş olsun renktaş

Umarım tez zamanda şifa bulursunuz

Yapabileceğimiz bir şey varsa söylemen yeterli

Son düzenleme:
tudor vatandaşı conteyi telefonla arayıp yardım istedi.chelsea contenin aracılık etmesi ile satmayı düşündüğü pasalicte önceliği Galatasaraya verdi.Galatasaray pasalic için 2,5 milyon avroyu gözden çıkardı.tudor hajduk splitteyken şans verip gelişiminde katkı sagladıgı pasalici cok istiyor

milliyet

Son düzenleme:
Pasalic için Galatasaray ve Chelseanin anlaşması an meselesi (milliyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt