Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45460dae7adbd80270856273280e83dc.jpg

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahaya William Vainqueur ve Kucka gelse yeterli olur. Hem de çok maliyetli olmaz. İmbula bence olmaz, Stoke göndermeyecek bize belli.

Daha gerçekçi hedef olan Vainqueur ve Kucka'yla uğraşılması daha doğru olur.

Muslera
Linnes-Ahmet-Maicon-Clichy
xxx-xxx
Sneijder
xxx-Belhanda
Gomis
​
Böyle mi olacak kadro anlam veremedim ben.

Dursun başgan canlı yayında KAP şov yapacak;

''Maicon, Belhanda, Gomis ile anlaştık arkadaşlarımız birazdan KAP'a gerekli açıklamaları yapacaklar''

Bu açıklamadan dakikalar sonra KAP'lar gelir.

CcC Dursun CcC
Spor bahane transferler şahane mi diyecek yani diyorsun akşama

Orta sahaya William Vainqueur ve Kucka gelse yeterli olur. Hem de çok maliyetli olmaz. İmbula bence olmaz, Stoke göndermeyecek bize belli.

Daha gerçekçi hedef olan Vainqueur ve Kucka'yla uğraşılması daha doğru olur.

Selcuk banko oynayacagina gore yanina oyunu iki yonlu oynayabilen orta sart saha ayni imbula ve lass diarra gibi, vainqueur ve selcuk fazla ofansif katkida bulunmaz, kucka olabilir ama daha genc biri alinsa daha iyi.

Altyapı konusunu da çok merak ediyorum. Tudor yeni sezonda altyapıdan takviye yapmayı düşünüyordur umarım.
Yabancı konusunda serbestlik devam ettiği sürece bence ligden veya gurbetçi transferi yapmadan kademeli olarak kadromuzdaki yerlilerin çoğunu altyapı oyuncularımızdan oluşturmamız lazım. Tabi Semih örneğinde olduğu gibi saman alevi gibi parlayan ve bize artık faydası olmayacak oyunculardan da kurtulmak lazım. Sonra evladımızdır deyip kene gibi yapışıyorlar kulübe.

Beyler önemli görüsmem var bugün, sans dileyin bana.. insallah iyi gecer. Aksama dursun insallah patlatir bir kac transfer biktik bu aralar su gelicek bu gelicek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt