Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Amrabat vakasida olabilir.
Acik alan topcusu visca. Bu alanlari bulabilir mi fenerde veya rakiplerine karsi?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

amrabat'a oranla ayaklarına daha hakim oyuncu, orta ve şutları kaliteli. tabi bir cengiz ünder degil, umarım cengiz'ide fb'ye bırakmazlar. gitsin avrupaya..

Dusunsenize: Kombine yenilemeler bugün bitiyor, Dursun bugun TV'a cikiyor..
Butun transferler yalan diyor mu birde?

Maiconun yanina 3 tane stoper daha alacagimiza Adam akilli bir Kanat oyuncusu alsak keske. Viscayi eziklere birakmayalim

Tecrübe: Gomis > Aboubakar
Bitiricilik: Gomis > Aboubakar
Tempo: Gomis - Aboubakar
Teknik : Gomis < Aboubakar
Fizik: Gomis = Aboubakar

Böylesi Dogru olur diye düsünüyorum Ama Gomis deprem etkisi yaratir Süper Ligde en az 17 Gol 8 asist bekliyorum
Gomis'in fiziği daha iyi bro Aboubakar'a göre.
Teknik olarakta öyle kötü bi oyuncu değil aslinda Gomis. Ligin üstünde yine tekniği bi forvete göre.
Aboubakar çok kopuk bi oyuncu, Gomis biraz daha ruhlu-savaşan profesyonel bi forvet

f39f6b82026bef4bbed6fee2ee54fb70.jpg

1- 16/17'de Marsilya'nın ligde en fazla ikili mücadele kazanan (213), top kapan (81) ve pas yüzdesi en yüksek (%92) ismi Vainqueur oldu. Net https://twitter.com/OptaCan/status/876730592553046017/photo/1

Belhanda'nın transferinde 1 milyon EU komisyon alan 8 kişi olduğunu iddia etti.

Bunlardan 1 tanesi Fas Milli Takım teknik direktörü,
Biri Belhanda'nın menejerlik şirketinden oyuncunun Türkiye haklarını alan 3 kişi,
İlginçtir oyuncunun Türkiye hakları bu 3 kişideyken Belhanda'nın menejeri ile Cenk Ergün arasında iletişim kurabilmek için devreye giren Galatasaray Liseli bir abi,
Belhanda'nın kardeşi,
Belhanda'nın menejeri
ve kimliği bilinmeyen bir kişi.
Türkiye haklarini elinde bulunduran menajerin para almasi normal yalniz

~tap

Viska gibi adamlar sistemde degerlenen oyuncu
Vasatın bir tık ötesi kalsin
Büyük takımın kanat oyuncusu mac alacak bruma gibi lens gibi ouresma gibi

Benim için para alması normal olmayan 1 kişi yeterli.
Fas milli takım teknik direktörü çok net para almaması gereken isim. Kardeşi de öyle. Galatasaray liseli abi de....
Ve o bilinmeyen 1 kişi de...
Bu idaaların delileri var mı? Normal hukuk devletinde bu tür suçlamalar hapis cezasına kadar yolu var.
Borsada işlem gören şirket hakkında baya ciddi idaalar bunlar aslında.

Öncelikle yoğun uğraşlar sonucu üyeliğimi tamamlayan moderatörlerimize cok tesekkur edıyorum.. Cok uzun zamandır zıyaretcı olarak forumu takıp edıyordum artık sizden biriyim..

Transferler hakkında ıllakı bende yorum yapıcam tavıselerımı ıletıcem fakat merak ettıgım bi durum var Dursun Baskan saat kacta hangı kanalda canlı yayında bugun acaba bı turlu ogrenemedım ?

Öncelikle yoğun uğraşlar sonucu üyeliğimi tamamlayan moderatörlerimize cok tesekkur edıyorum.. Cok uzun zamandır zıyaretcı olarak forumu takıp edıyordum artık sizden biriyim..

Transferler hakkında ıllakı bende yorum yapıcam tavıselerımı ıletıcem fakat merak ettıgım bi durum var Dursun Baskan saat kacta hangı kanalda canlı yayında bugun acaba bı turlu ogrenemedım ?

Hoşgeldin renktaş.
Dursun Özbek, Bu Akşam Saat 22.45'te TRT'de!
konunun ayrıntılarını buradan takip edebilirsin.

Maicon Instagramda en son Josue'yi takibe almis yanlis görmediysem. Josue bütün resimlerini likeliyor. Bunlar Porto zamaninda beraber oynadilarmi? Ayrica bu Josuenin takimda kalmasi anlaminda bir isaret olabilirmi? Kafamda deli sorular

Forumda konusu var, yeni mesajlara bas görürsün kardeşim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt