Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal hariç hızlı ve seri oynuyorlar onlar ama. Selçuk ise passı atana kadar ileriye karşı takım önlem almış oluyor. Vainquer oranı ama şaşırtıcı geldi açıkcası. İki.metre önünde ki adama pass verincede mi öne oynadı saymışlar ? Pass oyununda pek riske girmiyor gibi geldi bana sanki.
Defalarca canlı seyreden biri olarak bizim ileri uç elemanları kadar topsuz oyunda durağan bir ekip yoktur. Ne sneijder ne eren/poldi top bizdeyken ölü gibiler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolcularla yapılan röportajlarda en yetenekli oyuncu emre çolak diyorlardi genelde o quiz programinda. En çalışkana da umut bulut diyorlardi gerçi ama
Deportivo'da üstünde baskı yok, Türk oldugu icin ekstra seviliyor, ispanya ligide zaten bu tip oyuncular için en uygun lig. Bruma'da orda gelişmişti hemen orda futbol o kadar da sert degil bizde olduğu kadar o yüzden parladi Emre. Bizim ligde de başaksehirde falan baskınin az olduğu bir ortamda yine iyi performans sergileyebilirdi emre

Selcukmu Emremi? :D

Dirar'ı aldıktan sonra Visca'yı almak fbnin ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor çok acayip

Lens'in yerine Visca'yı alıyorlarsa bunlar ağır mal. Ama ben genede beğeniyorum Visca'yı. Tam bir takım oyuncusu.

Defalarca canlı seyreden biri olarak bizim ileri uç elemanları kadar topsuz oyunda durağan bir ekip yoktur. Ne sneijder ne eren/poldi top bizdeyken ölü gibiler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet buda büyük bir etken tabiki.
Topsuz oyun çalışma eksikliği bariz ortadaydı.

Bu saydıkların Selcuk'un yerıne alınacak ve alınması gereken kişiler.. Ama selcuk en ufak darbede dagıldıgı ıcın oncelıkle Vain gibi bir adam alınmalı renkdas bence

hücum hattına bakıyorum, gomis-belhanda-sneijder-sinan-rodrigez-yasin-eren, süper lig şartlarında kaliteli hücum hattı, sampiyonluk icin bence yeterli ama gerideki adamlar selcuk-vain olduktan sonra tıpkı hücumda lincoln-kewel-baros-jo-arda-dos santos'ları olan ama geride ayhan-m.sarp'ı olan Galatasaray'a döneriz.

selcuk-vainquer, mustafa sarp-ayhan gibi olur. hatırlayalım o dönem hücum hattımız cok iyiydi ama bu ikili yüzünden bir sene heba oldu.
Büyük ihtimalle bu sezonda öyle olacak. Vainqueur tek başına alınırsa iş yapmaz yaninda selçuk yerine işlek bi adam lazım. Temposu olan, oyunu adam akıllı kurabilen bi box to box lazım her türlü

dursun normalde dün çıkmayacakmıydı trtspora

bugüne erteledğine göre bir kaç kap gelir diye tahmin ediyorum

Lens'in yerine Visca'yı alıyorlarsa bunlar ağır mal. Ama ben genede beğeniyorum Visca'yı. Tam bir takım oyuncusu.

aykut kosan-basan adamları seviyor. takımın direncini artırmak istiyor. lens'i o yüzden istememistir.

tabi lens'teki futbol aklı ile visca daki kıyaslanamaz. bunun ceremesini bence çekerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt