Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martin Linnes'in çalışma performansı,Igor Tudor'u çok memnun etmiş durumda. (Fanatik) https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/878151948167499776/photo/1

Mentalite olarak falan en takdir ettiğim oyuncu hatta tek oyuncu Linnes şu kadroda. Tam bir görev adamı, profesyonel, 0 sıkıntı. Biraz da yetenekli olsa oyununu gelistirse 10 numara topçu.
Gerci takimda adam akilli sistem olmadikca bu tip sistem oyuncularini eleştirmekte dogru degil

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Visca fb işi ciddiyse hiç transfere falan gerek yok. Boşuna para harcamanın lüzumu da yok. Bu sene şikeciler kesin şampiyon olur. Dirar- Valbuena-Visca çok iyi bir hat. Dirar ve Visca takım oyuncuları. Valbuena sihirbaz her şeyi yapabilir. İyi de bir forvet alacaklardır hatta ebubakar ismi geçiyor. Aykut kesinlikle transferden anlıyor.

yalarim--172263.jpg

Visca fb işi ciddiyse hiç transfere falan gerek yok. Boşuna para harcamanın lüzumu da yok. Bu sene şikeciler kesin şampiyon olur. Dirar- Valbuena-Visca çok iyi bir hat. Dirar ve Visca takım oyuncuları. Valbuena sihirbaz her şeyi yapabilir. İyi de bir forvet alacaklardır hatta ebubakar ismi geçiyor. Aykut kesinlikle transferden anlıyor.

eziklerden bir box olmaz. Ne Naniler Persieler geldi yine bisey olmadi. Sikecilerin geninde Loserlik var. Trabzon süpriz yapabilir. Basak düsüse gecer. Bize yada Kargalar diyorum

Uçaklar yalan oldu
Adam sürekli yalan atıyor
Maicon bile gelmedi
Ntv spor bugün geleceğini söylüyordu

Dursun Özbek : Bayram sonrası transfer çalışmalarına hız vereceğiz.

Antalya kaleyi de sağlama aldı gümbür gümbür geliyor bu sezon
DC_ycBgXYAAFYAV.jpg

O zaman şimdiden fenerbahçeyi tebrik ediyoruz (!)

Tahminim o yönde. Aziz bu sene hakemler yönüyle meydanı boş bırakmayacaktır, jimlastikçiler o kadar rahat olmazlar bu yıl. Defans da sorunları yoktu zaten . Valbuena ve Visca çok iyi isimler bence . Bu ligin üstündeler. Forvetleri yok belki o problemi yaşayabilirler alamazlarsa .

Bize gelirsek: oturmuş bi sistem veya takım yok. En iyi oyuncularımızı sattık. Takımın komple değişmesi gerekiyor. Adı geçen isimler çok iyi ama bunlar alınacak mı, alınırsa uyum sağlayacaklar mı, Tudor iyi bir yönetim gösterecek mi hepsi soru işareti. Bizden bir adım öndeler maalesef...

Son düzenleme:
Topal hariç hızlı ve seri oynuyorlar onlar ama. Selçuk ise passı atana kadar ileriye karşı takım önlem almış oluyor. Vainquer oranı ama şaşırtıcı geldi açıkcası. İki.metre önünde ki adama pass verincede mi öne oynadı saymışlar ? Pass oyununda pek riske girmiyor gibi geldi bana sanki.
Ortalama pas boyu 17.3 metre ve 92% isabetle oynamis bu sezon. Marsilya'nin en iyisi diyorlardi zaten.
Ayni formunu devam ettirebilir mi bilinmez tabi

1338945.gif

bu son bu kadar geyik yeter
biraz da transfer konusak varsa tabii

Fenerbahçe, Jeremaın Lens ile anlaşmaya varamadı. Lens'in ücretinde indirime gitmemesi halinde, sarı-lacivertliler yeni sezona başka bir kanat oyuncusuyla başlayacak.

aysal baskanim olsa cökerdi simdi buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt