Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takımda Sneijder ve Selçuk dışında 120 İQ sahibi futbolcu yok şu an. Muslera kaleci onu ayrı tutuyorum.

Riera
Melo
Ujfalusi
Selçuk
Elmander

Gibi 4 zeki adam formda oynadığı zaman en akıcı futbolu oynadik. Bu adamların hepsi çok mu hızlı veya yetenekliydi. Hayır ama futbol İQ şu vardı. Şimdi takımda

Semih
Tolga
Carole
Yasin

Gibi adamlar var. Bunların hepsi bir futbolcu etmez eminim. Tudor mucadele derken takımı zekası geri bırakırsa patlariz. Belhanda dışında yaratıcı oyuncu adı da geçmiyor.

Clichy ismi bu açıdan önemli.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel noktaya değinmişsiniz tebrikler renktaşım
Her zaman bahsettiğim konudur, zeki derim bazı futbolculara
Sadece futbol iq'su diye bir şey yok ben hiç duymadım Tıp yaşantım boyunca..
Bazı insanlar zekidir analitik düşünce yeteneği problem çözme yetenekleri vardır
İşte saydığın zeki topçular onlar
Ama birde ağzı yayık gibi açık Tolga, kafası basmayınca yere kapaklanan Semih, etraftakilerden habersiz Carole vb oyunculara bakınca seviyenin ne olduğu belli oluyor

Bugun gomis ve belhanda'yi transfer ederiz

Beinsports son dakika son 48 saat haberi girecektir

Galatasaray icin önemli bir gün demis.. Kim bu?
887fa16a53ffc9f655a585652f1b123f.jpg

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

selcuk inan mac basina 41.66 ileri pas yapmis bu sene, vainqueur ise 39.33

cok begenilen topal 36, oguzhan 37, atiba 39 ortalama ile oynamis.
Onemli olan o ileri pasta 1 metre onundeki adama atayim da top benden ciksin istatistigi degil. Daha ileri misal kanatlara misal derin paslar disinda hepsi hikaye.

Onemli olan o ileri pasta 1 metre onundeki adama atayim da top benden ciksin istatistigi degil. Daha ileri misal kanatlara misal derin paslar disinda hepsi hikaye.
ortalama pas uzunlugu da fena degil, 17-18 metre civarindaydi.
Selcuk'un problemi seri olmamasi bence, cok dusunmesi, takim stabillestikce bu iyice goze batiyor, bize geldigi ilk 2 sene dinamik adamlarla muhemmel oynamisti

Vainqueur'un top tekniği, dikine oyun, kilit pas gibi özellikler yüksek olsaydı Roma, Marsilya'da değil, Chelsea, Real Madrid'de oynardı. Türkiye'yi 1.sınıf orta sahalar gelmez arkadaşlar. Büyük hayaller kurmayın, ancak scout transferleriyle 1.sınıf oyuncu seviyesine çıkarabiliriz biz.

Vainqueur'un top tekniği, dikine oyun, kilit pas gibi özellikler yüksek olsaydı Roma, Marsilya'da değil, Chelsea, Real Madrid'de oynardı. Türkiye'yi 1.sınıf orta sahalar gelmez arkadaşlar. Büyük hayaller kurmayın, ancak scout transferleriyle 1.sınıf oyuncu seviyesine çıkarabiliriz biz.
Vainqueur alma ihtimalimiz olanlar icinde guncel form durumuyla en iyisi bence.
Imbula falan hayal

Visca'nın bize gelmesini isterdim. Zaten sağ açığa da adam lazım. Garry,Yasin ve Sinan orda yapamıyor.

yasin bence süper lig şartlarında ii topcu, iyi bir takım icinde iş yapar. sinan daha cok gizli forvet gibi, 4-4-2'nin 2.forveti olabilir ama kanatta basarılı olacagını düsünmüyorum.

mus
lines - maicon - ahmet - carol
selcuk - tolga
sinan - belhdan - yasin
gomis​

Vainqueur iniesta etkisi yaratir dedim gecen burada. Dursun ve mevcut orta sahaya bakinca geri kalan hersey hayal.
Cok bos yerlere para harciyoruz sonumuz hayrola.
Hocasi ve baskani sneijdere takmis selcuka sarilmis. Bu kumara giriyorsun isler kotu gider selcuk kaplumbagaliga devam ederse ice dogru sicarlar yalniz.

Vainqueur iniesta etkisi yaratir dedim gecen burada. Dursun ve mevcut orta sahaya bakinca geri kalan hersey hayal.
Cok bos yerlere para harciyoruz sonumuz hayrola.
Hocasi ve baskani sneijdere takmis selcuka sarilmis. Bu kumara giriyorsun isler kotu gider selcuk kaplumbagaliga devam ederse ice dogru sicarlar yalniz.

iniesta ne alaka. hani tarzları uzaktan yakından benzemiyor.

YouTube

Tamam videolar oyuncularla ilgili her şeyi anlatmaz ama,bu videoda Vainqueur'un çok üst düzey olmasa da en azından top sürebildiği,topu ileriye driblingle götürebildiği ve kalas bir orta saha olmadığı anlaşılıyor bence. Selçuk gibi değil yani :) (Top sürebilme ve topu o şekilde ileriye taşıma '0' )

3 m € bonservis istiyorlarsa, bence almalıyız. Ama yanına çok doğru bir partner seçilmeli. Kaliteli bir box to box oyuncu alınmalı, işte o zaman taş gibi bir orta sahamız olur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt