Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kesinlikle zorlamalıyız Acerbi'yi devre arası

Şimdi Maicon alındı diyelim Maicon-Ahmet => Maicon-Serdar kötü değil stoper hattı için

Devre arası Acerbi alınır da Acerbi-Maicon yapılırsa defans uzun zaman sonra rahat bir nefes alırız defansta

3-5 verilebilir Acerbi için

bende senin gibi düşünüyorum bu sezon maicon ve serdar ikilisi yeterli olacaktır eğer kötü bi uyum çıkarsa aralarında acerbi üzerinde tekrar yoğunlaşılacaktır

Ali Naci birazdan tweet atar , henüz kesin değil üzerinde konuşuluyor transfer sonlandırılmadı diye. .

milliyet pasalic için chelsea ile anlaşmamız an meselesi demiş.

b66ef59e92936aca4315c2cdfd1e2b36.gif

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin açıkcası ben bu kadroya fitim => Daha iyisinin olmasını bende isterim ama bu yönetim ile maksimum bu olur

Muslera
Tete-Serdar-Maicon-Jetro
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry​

Bu kadronun zayıf yanları var tamam doğru ama bir anda tüm takımı sıfırdan yapılmasını da beklemeyelim

Bu kadronun sıkıntılı adamlar Serdar-Sinan-Tolga bence

Devre arası AL+STSL deki duruma göre bu adamların yerine 2 veya 3 nokta transfer ile sapasağlam bir takım olabiliriz

İmbula jetro Maicon Gomis Tete bunlara ikna olmayacak varsa derhal terketsin burayı çünkü bunları bile alamayacağız:(

Galatasaray 48 saat içinde çok önemli bir transferin ismini daha açıklayacak! (SKYSKOR) #skyskorcom

bakalım sallıyolarmı gerçi maicon açıklanır diye tahmin edip sallamışlar muhtemelen,habercilik kolay çünkü uydurma haberler yapmayan kalmadı.

İmbula jetro Maicon Gomis Tete bunlara ikna olmayacak varsa derhal terketsin burayı çünkü bunları bile alamayacağız:(

Hani şöyle çok zor olamaz diyebileceğimiz tek transfer Imbula o kadar 7-8 bonservis saçan 3-3.5 maaş saçan yönetim Imbula içinde fedakarlıklar yapsınlar bir zahmet

Galatasaray'da 32. Belhanda dönemi.

Ya şu acerbi işi de sıktı gelmiyor kardeşim alın maiconu gelin. Şimdi o da giderse 2 ay stoper ararlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunderland ile anlaşan ve Lens´e de teklifini sunan sarı-lacivertliler olumlu yanıt alamadı. Daha yüksek bir ücret talep eden Lens ile anlaşma sağlanamadı.

Böylelikle Fenerbahçe için Lens defteri bu aşamada kapanmış oldu. Transferin bu aşamada yeniden gerçekleşme ihtimaliyse‚ Lens´in kısa süre içerisinde fedakarlık yapmasına bağlı.

Yönetim bu gelişme üzerine sağ kanatta oynayabilecek alternatifler üzerinde duruyor. Medipol Başakşehir´den Edin Visca´nın adı bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Ancak gelen son bilgiler sarı-lacivertlilerin Visca´ya ilgisinin olmadığı yönünde.

(ntvspor)

bunlar lens defterini kapatmış.visca olayı da yalanmış.para gelmeden zor transfer yaparlar.

Galatasaray‚ Acerbi için yaptığı 10 milyon euro´luk teklifi yükseltti.

Sassuolo´dan son teklif için yanıt bekleniyor

ntvspor

bence tudorun kafasındaki 11de yasin ve selçuk var. tolga ve sinanı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. bencr sinan ilk 11 için güvenilecrk bir oyuncu drğil henüz. 11 şöyle olur.

muslera
tete maicon serdar clichy
selçuk vainqueur
yasin belhanda gary
gomis
bize lens gibi biri lazım aslında. o zamsn baya iyi olur kadro.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan yasin'den daha gole yakın bir oyuncu en azından Yasin kadar düşük IQ seviyesi olduğunu düşünmüyorum ha Garry patlar iş yapmaz ise Yasin solda oynar en fazla oluru budur diye düşünüyorum ki Tudor'un Yasin'e son haftalarda forma vermemesi ile biraz onu silmiş gibime geliyor

Selçuk konusu da kesinlikle benim Tudor hakkındaki görüşümü değiştirecek olaydır
Sneijder_Bruma_Poldi gibi adamlar mücadele etmiyor benim istediğim tempolu futbola uygun değiller diye gönderip Selçuk yine banko 11 oynar ise tüküreyim Tudor'un adamlığına da hocalığına da

Birde Lens gibi transfer konusuna gelirsek renktaş bende isterim takımı taşıyacak ayakları yere sağlam basan Lens-Nani-Q7 ayarında bir kanat oyuncusunu ki gelirse takımın hücum gücünü 2-3 beden yukarı çekebilir sağlam bir kanat oyuncusu
Ama ilk öncelik olmazsa olmaz mevki olarak görmüyorum kanatları eğerki Sinan-Yasin-Garry üçlüsünden bu yaz veya devre arası sağlam bir teklif gelir satarsak gerçekten sağlam bir kanat transferine ihtiyacımız var olmaz ise inşallah seneye yeni bütçe oturmuş kadronun üzerine ilk iş sağlam bir kanat oyuncusu almak olmalı

Galatasaray, Tete transferinde önemli mesafe kat etti. Bu transferin de olumlu noktalanması için çalışmalar sürüyor. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt